۲۱ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۴۴

معاون دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:

مطالعات کهورت چشم ۵۰۰۰ شاهرودی انجام شد/ ۴۰ درصد نیازمند عینک

مطالعات کهورت چشم ۵۰۰۰ شاهرودی انجام شد/ ۴۰ درصد نیازمند عینک

شاهرود - معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه مطالعات کهورت چشم پزشکی پنج هزار نفر در این شهر انجام شده است، گفت: از این تعداد ۴۰ درصد نیازمند عینک بودند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن امامیان ظهر یک‌شنبه در چهارمین نشست فصلی انجمن اپیدمیولوژیست‌های ایران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ضمن بیان اینکه طی تجربه ۱۰ ساله در کنار مطالعات کهورت چشم توانستیم سرویس‌های خوبی را به مردم شاهرود ارائه کنیم، ابراز داشت: مطالعات چشم بر روی پنج هزار و ۱۹۰ نفر از افراد بزرگ‌سال ۴۰ تا ۶۰ سال صورت گرفت که درمجموع خدمات چشم‌پزشکی مربوط به این جامعه هدف تعریف شد.

وی بابیان اینکه ارجاعات بسیاری در مطالعات کهورت چشم شاهرود به کلینیک‌های اپتئومتریک و عینک‌سازی‌ها انجام گرفت، افزود: در این مطالعات۴۰ درصد افراد مورد معاینه، نیازمند عینک بودند که با این وسیله ساده وضعیت بینایی آن‌ها بهبود پیدا می‌کرد که از این نظر محروم بودند.

مطالعه بر روی پنج هزار و ۶۲۰ کودک شاهرودی

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بابیان اینکه مطالعه بر روی پنج هزار و ۶۲۰ کودک انجام شد و هم‌اکنون فاز دوم آن در حال انجام است، ابراز داشت: در این مطالعات خدمت بزرگی به کودکان شش تا ۱۲ ساله صورت گرفت چراکه این دسته از افراد مورد معاینه کامل دندانپزشکی و چشم‌پزشکی قرارگرفته و به پزشکان متخصصان ارجاع داده شدند.

امامیان بابیان اینکه می‌توان در کنار اجرای کهورت به جامعه خدمات‌رسانی بهتری انجام دهیم، تصریح کرد: مطالعات کهورت می‌تواند به منبع ارزشمندی برای تحقیقات مطالعات پایان‌نامه دانشجویان قلمداد شود که در شاهرود توانستیم با بهره‌گیری از کهورت های انجام‌شده ۱۰-۱۲ پایان‌نامه را ارائه کنیم.

وی بابیان اینکه مطالعات کهورت و پایان‌نامه‌ها بر روی سایت در دسترس دانشجویان داخل و خارج از کشور قرار دارد، افزود: می‌توان از این فرصت برای مطالعات بین‌رشته‌ای و قرار گرفتن متخصصان در کنار هم استفاده کرد که در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود حداقل با چهار الی پنج دانشگاه داخلی مقالات مشترکی به چاپ رسیده است.

مطالعات کهورت فیلد آموزشی بسیار خوبی برای محققان و پژوهشگران

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بابیان اینکه می‌توانیم با بهره‌گیری از مطالعات کهورت‌های مختلف همکاری بین‌المللی را ایجاد کنیم، اضافه کرد: هم‌اکنون در شاهرود با دانشگاه‌های استرالیا، آرژانتین، بلژیک، برزیل و اسپانیا همکاری خوبی را برقرارشده است.

امامیان در ادامه افزود: مطالعات کهورت می‌تواند فیلد آموزشی بسیار خوبی برای محققان و پژوهشگران باشد چراکه دانشجویان اپیدومولوژی و آمار در این فضا می‌توانند تحقیقات را به‌صورت جدی‌تری دنبال کنند تا آموزش خوبی را از پژوهش شاهد باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود چهار دکترای اپیدمیولوژی و پنج نفر ارشد اپیدمیولوژی به‌عنوان عضو هیئت‌علمی حضور دارند که همه این افراد می‌توانند کمک پژوهشگر باشند.

کد خبر 4372545

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha