۲۲ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۳۰

امیرعبداللهیان در دیدار با سفیر روسیه در تهران:

آمریکا باید دست از حمایت داعش بردارد

آمریکا باید دست از حمایت داعش بردارد

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل در دیدار با سفیر روسیه در تهران گفت: تروریست ها جایی در آینده منطقه نخواهند داشت و آمریکا باید دست از حمایت داعش بردارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت ، لوان جارگاریان سفیر روسیه در تهران یکشنبه ۲۱ مرداد ۹۷ با دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی و مدیرکل امور بین الملل دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در این دیدار با تأکید بر دیدگاههای مشترک دو کشور در مسائل منطقه ای و بین المللی، گفت: جمهوری اسلامی ایران و روسیه می توانند با استفاده از ظرفیت های موجود سد نفوذ ناپذیری در مقابله با تحریم ها و رفتار غیر سازنده آمریکا باشند.

وی با محکوم کردن جنایات رژیم آل سعود در حمله به اتوبوس دانش آموزان یمنی، افزود: از ابتدای تاکید کردم بحران یمن راه حل نظامی ندارد و باید میز مذاکره سیاسی و صندوق رأی، آینده و سرنوشت این کشور را تعیین کند.

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی و مدیر کل بین الملل با اشاره به دستاوردهای میدانی سوریه حضور نیروهای نظامی آمریکا و تداوم حملات نظامی آمریکا علیه شهروندان سوریه را اقدامی تحریک آمیز خواند و افزود: تروریست ها جایی در آینده منطقه نخواهند داشت و آمریکا باید دست از حمایت داعش بردارد.

امیرعبداللهیان روند همکاری های پارلمانی، سیاسی و اقتصادی در کشور را رضایت بخش خواند و تأکید کرد: روسای پارلمانهای دو کشور بطور منظم با هم دیدار می کنند.

الوان جاگاریان سفیر روسیه در تهران در ابتدای این دیدار گفت: خوشبختانه روابط سیاسی و پارلمانی تهران و مسکو رو به رشد است و ما این همکاری ها را توسعه خواهیم داد.

وی روند مبارزه با تروریسم در سوریه را خوب ارزیابی کرد و حضور نیروهای نظامی خارجی که بدون مجوز دولت سوریه در این کشور حضور دارند را عامل پیچیده تر شدن اوضاع خواند.

سفیر روسیه در تهران با اشاره به مذاکرات آمریکا و کره شمالی و ضمن حمایت از روند مذاکره سیاسی، رفتار آمریکا را غیرقابل اعتماد خواند.

جاگاریان در پایان بر اهمیت پیگیری توققات کمیسیون عالی پارلمانی در کشور تأکید کرد.

کد خبر 4373579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha