به گزارش خبرنگار مهر، شهباز نوبخت عصر سه شنبه در نشست با خبرنگاران رسانه های اردبیل افزود: این مجمع خیری از سال ۸۳ طی حرکت خودجوش با مشارکت خیرین فعالیت خود را آغاز و موفق شد تعداد قابل توجهی مسجد در مناطقی که مردم قادر به ساخت مساجد نبودند، احداث و یا بازسازی کند.
وی با بیان اینکه در سال ۹۳ این مجمع توانست مجوز رسمی فعالیت خود را دریافت و فعالیت رسمی خود را آغاز کند، یادآور شد: از ابتدای فعالیت تا سال ۹۶ این مجمع توانسته بود بالغ بر ۶۰ مسجد را عمدتا در مناطق محروم و روستایی و مرزی احداث، مرمت و بازسازی کند.
رئیس مجمع خیرین و بانیان مسجدساز استان با تاکید بر اینکه در سال ۹۶ قرارداد ساخت ۲۷ مسجد با مشارکت این مجمع و بنیاد برکت به امضا رسید، تصریح کرد: این تعداد مسجد در مناطق محروم استان احداث و به بهره برداری رسید.
وی از آغاز احداث ۲۰ مسجد دیگر طی ماه های گذشته خبر داد و بیان داشت: با تاکید مسئولان استانی و محلی قرار است ساخت این مساجد نیز تا آغاز مراسمات محرم به اتمام رسیده و تحویل مردم مناطق محروم و روستایی شود.
نوبخت اولیوت ساخت مساجد را براساس شناسایی مناطق روستایی، محروم و مرزی فاقد مسجد عنان کرد و ادامه داد: در ساخت و یا بازسازی مساجد علاوه بر حمایت های خیرین؛ اقشار مردم، مسئولان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و رسانه نیز همیشه حمایت های ویژه ای به عمل آورده اند.
وی استانداری اردبیل، فرماداری ها، بسیج سازندگی سپاه، اوقاف و امور خیریه، تبلیغات اسلامی استان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون های مساجد و... را از جمله دستگاه های حامی این مجمع در ساخت مساجد مناطق محروم عنوان کرد.
نظر شما