پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۲۶

جلسه انتخاب رئیس پارلمان عراق و معاونانش به تعویق افتاد

جلسه انتخاب رئیس پارلمان عراق و معاونانش به تعویق افتاد

منابع عراقی از به تعویق افتادن جلسه مجلس این کشور برای انتخاب رئیس پارلمان و معاونانش به اواسط ماه جاری میلادی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، محمد علی زینی رئیس سِنی پارلمان عراق موعد انتخاب رئیس مجلس این کشور و معاونانش را پس از شکست گروههای سیاسی در انتخاب هیئت رئیسه طی دیروز و امروز مشخص کرد.

بر اساس این گزارش؛ محمد علی زینی رئیس سِنی پارلمان ۱۵ سپتامبر ۲۰۱۸ را موعد مشخص شدن پرونده انتخاب رئیس مجلس و معاونانش اعلام کرد.

این در حالی است که السومریه به نقل از تلویزیون رسمی عراق اعلام کرده بود: جلسه پارلمان به ۱۷ سپتامبر جاری موکول شده است.

این درحالی است که یک منبع پارلمانی عراقی اعلام کرده بود که رهبران گروههای سیاسی و محمد علی زینی رئیس سِنی پارلمان عراق بر بی فایده بودن برگزاری جلسات بدون انتخاب هیئت رئیسه مجلس توافق کرده و از امکان تعویق جلسات برای ایام محدود خبر داده بودند.

در نشست محمد علی زینی با روسای گروههای سیاسی موضوع ریاست پارلمان و فراکسیون بزرگ مورد رایزنی قرار گرفته و شرکت کنندگان در نشست موضوع برگزاری جلسات بدون تحقق حدنصاب و عدم تشکیل هیات رئیسه پارلمان را مورد رایزنی قرار دادند.

کد خبر 4394107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha