به گزارش خبرنگار مهر، مهر الله درخشان مهر ظهر شنبه در آئین افتتاح آموزشگاه ۱۸ کلاسه توفیقی زنجان، افزود: تمام گرفتاریها و مشکلات اقتصادی کشور به آموزش برمیگردد چراکه کشوری توسعهیافته است که به تعلیم و تربیت و مراکز آموزشی توجه داشته باشد.
وی اظهار کرد: توجه بهنظام آموزشی توسعه اقتصادی جامعه را به دنبال دارد.
رئیس سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس کشور بابیان اینکه مدرسه خانه دوم دانش آموزان است، گفت: اثر معماری مدارس در روح و روان دانش آموزان بسیار مؤثر است.
درخشان مهر تأکید کرد: مدارس یادگار گذشته هستند و باید علاوه بر طراحی به استحکام و ساختوساز مدارس هم شود تا بتوانند در فرهنگ مردم پایدار باشد.
وی بابیان اینکه مدارس محل تربیت نسل آینده کشور است، تأکیدکرد: معماری فرهنگی جامعه در مدارس شکل میگیرد و آینده کشور در مدارس ترسیم میشود.
رئیس سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس کشور گفت: مدارس انتقالدهنده فرهنگها از یک دوره به دوره دیگر هستند بنابراین به نوع معماری و ساخت آن باید بیشتر توجه شود.
درخشان مهر به افزایش تعهدات خیرین در امر مدرسهسازی اشاره کرد وگفت: سهم خیرین در سال گذشته ۸۷۰ میلیارد تومان بوده که در سال جاری این تعهد به یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
وی ابراز کرد: تخصیص اعتبارات در بخش خیرین و تخریب و بازسازی در سال ۹۵ تنها ۱۰ درصد بوده و این میزان در سال گذشته در بخش خیرین ۱۰۰ درصد و تخریب و بازسازی ۴۷ درصد بوده که در سال جاری این تخصیص در همه بخشها ۱۰۰ درصد شده است.
رئیس سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس گفت: ۵۰ درصد مدارس درسطح کشور در سال ۹۶ و ۹۷ توسط خیرین مدرسه ساز ساختهشده و مهرماه امسال ۸ هزار کلاس درس تحویل آموزشوپرورش میشود و ۴ هزار کلاس هم توسط خیرین در سال ۹۵ ساختهشده است.
درخشان مهر گفت: امسال تعهدات خیرین ۱.۵ برابر رشد داشته و این برای نظام آموزشی بسیار خوب است.
نظر شما