پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۲۶

دادستان ایلام:

مهجور ماندن امر به معروف به گسترش آسیب های اجتماعی می انجامد

مهجور ماندن امر به معروف به گسترش آسیب های اجتماعی می انجامد

ایلام - دادستان ایلام تاکید کرد: مهجور ماندن فریضه امر به معروف و نهی از منکر به گسترش آسیب های اجتماعی می انجامد.

به گزارش خبرنگار مهر، افشار خسروی زاد روز یکشنبه در همایش با عنوان طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: این فریضه الهی از چان جایگاهی در دین مبین اسلام برخوردار است که در قرآن کریم بارها مورد اشاره قرار گرفته و در سیره ائمه معصومین مرد تاکید قرار گرفته است.

وی افزود: به جرات می توان گفت بروز آسیب های اجتماعی در جوامع امروزی نتیجه ترک و مهجور ماندن این امر توسط عموم مردم و مسئولان است.

دادستان ایلام گفت: اگر همه مردم در هر جایگاه و شغلی نسبت به این موضوع احساس مسئولیت داشته و در برابر ناهنجاری های اجتماعی بی تفاوت نباشند ، جامعه های بهتری خواهیم داشت که رفاه نسبی ار برای عموم مردم به دنبال داشته و افراد فرصت طلب نمیس توانند از این شرایط سوء استفاده کند.

خسروی زاد ادامه داد: جایگاه امر به معروف و نهی از منکر به ویژه از منظر نسل جدید به خوبی تبیین نشده و باعث شده افراد شهامت و انگیزه لازم را برای انجام این فریضه نداشته باشند.

وی یادآور شد: افزود: سلامت اخلاقی، عرفی و دینی جامعه در صورت ترک این فریضه الهی با خطر جدی روبرو خواهد بود چرا که اهمیت آن همچون نماز و روزه است.

خسروی زاد با تشریح مفاد قانونی لایحه امر به معروف و نهی از منکر مجلس شورای اسلامی که سال ۹۴ به تصویب رسید بر لزوم حمایت از امران از معروف و ناهیان از منکر تاکید کرد.

کد خبر 4404560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha