۴ مهر ۱۳۹۷، ۲۳:۲۳

با حضور مردم و مسئولان:

آئین گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی اهواز در آبادان برگزار شد

آئین گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی اهواز در آبادان برگزار شد

آبادان - عصر امروز و با حضور مردم و مسئولان آبادان آئین گرامیداشت شهدای حمله تروریستی اهواز، در آبادان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امام جمعه موقت اهواز در این آئین که در محل سرسرای اجتماعات سپاه آبادان برگزار شد، گفت: دشمنی نظام سلطه با انقلاب اسلامی دلیل اصلی حادثه تروریستی اهواز است.

حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسن حسن زاده با بیان اینکه آمریکا از انقلاب اسلامی ایران زخم خورده و به شدت عصبانی است، افزود: دلیل اصلی این است که نظام سلطه، استکبار و استعمار جهانی، نمی‌خواهد انقلاب اسلامی رشد کند.

وی اظهار کرد: این حادثه کور تروریستی سبب وحدت و انسجام بیشتر اقوام ایران شد.

به‌گزارش خبرنگار مهر، مردم آبادان در  این آئین ضمن محکوم کردن این حرکت کور تروریستی و تاکید بر اتحاد، انسجام و همدلی اقوام مختلف در برابر دشمن، در رثای شهدای این حادثه تلخ و ناگوار به سوگواری و نوحه خوانی پرداختند.

کد خبر 4413830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha