ضمن محکومیت حمله تروریستی اهواز؛

امام جمعه نجف خواستار لغو روادید برای زوار ایرانی در اربعین شد

امام جمعه نجف خواستار لغو روادید برای زوار ایرانی در اربعین شد

امام جمعه نجف اشرف خواستار لغو روادید برای تسهیل ورود زوار ایرانیِ ابا عبدالله الحسین (ع) به کربلاء به مناسبت اربعین، شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه سومریه نیوز، «صدر الدین قپانچی» امام جمعه نجف اشرف در خطبه های نماز جمعه خواستار آن شد تا روادید زائران ایرانی اباعبدالله الحسین (ع) برای تسهیل ورود به کربلاء در طول اربعین، لغو شود.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: لغو روادید زوار ایرانی برای ورود به کربلاء در واقع خدمت به امام حسین (ع) است. 

شیخ قپانچی همچنین ضمن محکومیت حمله تروریستی اهواز و ابراز همدردی با خانواده های قربانیان، گفت: لغو روادید زائران ایرانی می تواند نوعی ابراز همبستگی عملی با آنها در پی حادثه تروریستی اهواز باشد. 

امام جمعه نجف اشرف همچنین طرح گروهی از رانندگان عراقی برای جابه جا کردن زائران ایرانی از نجف به کربلاء به صورت مجانی را ستود و از رانندگان قدردانی کرد.

کد خبر 4415605

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • عباس IR ۱۸:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۷/۰۷
      0 0
      چه عجب بعد از مدتی یک نفر از مسولین حرف حسابی زد جمعیتی که از ایران برای زیارت اربعین می روند هزینه ای که می کنند باعث رونق اقتصاد عراق برای چندین ماه می شود