۱۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۴۵

در دیدار با روستائیان اهر مطرح شد؛

احداث سیل بند در ۳۱ روستای اهر نیازمند اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریالی

احداث سیل بند در ۳۱ روستای اهر نیازمند اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریالی

اهر - مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اهر گفت: احداث سیل بند در ۳۱ روستای اهر نیازمند اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریالی است.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی رحیمی صبح امروز پنج شنبه در دیدار با اهالی روستای سامبران اهر بابیان اینکه با پیگیری‌های دهیار روستای سامبران با ارائه درخواست نسبت به تخصیص قیر رایگان جهت آسفالت‌ریزی معابر داخل روستا اقدام کرده‌ایم، اظهار داشت: مطمئناً برای اینکه بتوانیم مطالبات روستائیان را تحقق‌بخشیم سال آینده به جهت آسفالت‌ریزی معابر داخل روستای سامبران اعتبار تخصیص می‌یابد.

وی افزود: با توجه به تعدد روستاهای فاقد آسفالت شهرستان اهر و درخواست‌های مکرر جهت آسفالت‌ریزی روستاها، اهالی روستاها به پیگیری‌های خود ادامه دهند چون مقدار قیر رایگان که برای آسفالت‌ریزی تخصیص می‌یابد محدود و درخواست‌ها نامحدود است.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اهر ادامه داد: البته برای آسفالت‌ریزی معابر داخل روستای سامبران برای سال‌جاری پیشنهاد کرده بودیم اما علی‌رغم درخواست و پیگیری جزو برنامه‌های اولویت‌دار امسال قرار نگرفته و به سال آینده موکول شد.

رحیمی با اشاره به درخواست اهالی روستای سامبران جهت احداث سیل بند در این روستا گفت: از سال ۹۱ تا به حال اعتباری از محل اعتبارات مدیریت بحران تخصیص نیافته و اگر از تمامی روستاها پرس و جو کنید می‌بینید حتی موردی نبوده که در روستایی سیل بند احداث شود.

وی بابیان اینکه در شهرستان اهر ۳۱ روستا نیاز به احداث سیل بند دارند، تأکید کرد: متأسفانه به لحاظ این‌که ریالی اعتبار از محل مدیریت بحران تخصیص نیافته طبیعتاً ما نیز نتوانسته‌ایم در هیچ روستایی سیل بند احداث کنیم و بر اساس برآوردهای انجام‌شده برای احداث سیل بند در ۳۱ روستای اهر نیازمند بیش از ۴۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم به‌طوری‌که شاید کل بودجه شهرستان اهر نیز به این اندازه نمی‌رسد.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان اهر به عدم بازپرداخت اقساط وام‌های زلزله سال ۹۱ منطقه ارسباران و مشکلات ناشی از آن اشاره کرد و افزود: بانک‌ها در زمان زلزله تسهیلات پرداخت کردند و به دلیل این‌که مردم نتوانستند اقساط تسهیلات را پرداخت کنند بانک‌ها مجدداً زیر بار قبول ضامن زنجیره‌ای نمی‌روند چون وصول مطالبات بانک‌ها از مردم بیش‌ازحد تصور است.

رحیمی با ذکر اینکه بانک مسکن شهرستان اهر بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان معوقه دارد و این امر باعث شده تا ضامن زنجیره‌ای را قبول نکنند، تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام‌شده از طریق بانک ملی، اگر روستائیان نسبت به مقاوم‌سازی واحدها اقدام کنند می‌توانند به‌صورت سه‌نفره تسهیلات با ضامن زنجیره‌ای دریافت کنند.

اهالی روستای سامبران هنگام دریافت تسهیلات با عدم تامین ضامن مواجه هستند

بهاری دهیار روستای سامبران در جمع مسئولان شهرستان اهر، کمبود آب شرب و نبود سیل بند را از مشکلات اهالی این روستا عنوان کرد و اظهار داشت: به لحاظ اینکه روستای سامبران در حاشیه جاده اهر – کلیبر قرار یافته و اهالی روستا هنگامی که دام‌های خود را به چرا می برند موقع تردد از جاده خطر جان آنها را تهدید می‌کند و به جهت پیشگیری از این مشکل نیازمند پل زیرگذر برای حفظ جان اهالی و دام‌ها هستیم.

وی با اشاره به اینکه نبود محل برای جمع آوری کود حیوانی در روستای سامبران اهالی این روستا را رنج می‌دهد، گفت: یکی دیگر از مشکلات اهالی این روستا قطعی پی در پی تلفن ثابت و عدم آنت دهی مناسب تلفن های همراه است و وقتی اهالی پیگیر موضوع می شوند اپراتور می گوید مشکل از مرکز است.

دهیار روستای سامبران ادامه داد: تیرهای برق در داخل روستای سامبران نیاز به جابه جایی دارد و علی‌رغم این‌که تا به حال پیگیری‌های مستمری کرده‌ایم اما هنوز جوابی نگرفته ایم و مسئولان مربوطه می گویند باید از اعتبارات دهیاری برای جابه جایی تیرهای برق اقدام کنیم در حالی که دهیاری روستای سامبران اعتبار چندانی ندارد که بخواهیم آن را صرف جابه جایی تیر برق کنیم.

بهاری در ادامه خواستار احداث جاده بین مزارع در اراضی زارعی روستای سامبران شد و گفت: اهالی روستا هنگامی می خواهند تسهیلات دریافت کنند مشکلات متعددی از قبیل عدم تأمین ضامن را متحمل می شوند و متأسفانه بانک‌ها ضامن زنجیره‌ای را قبول نمی‌کنند و می گویند باید ضامن کارمند بیاورند این در حالی است که روستائیان کارمندی ندارند تا ضامن آنها شود.

وی، پرداخت به‌موقع خسارت سرمازدگی باغات و اراضی کشاورزی، کمک به مقاوم‌سازی واحدهای روستایی با پرداخت تسهیلات و تسهیل در روند دریافت را از دیگر مشکلات اهالی روستای سامبران برشمرد.

مخابرات اهر نسبت به خرابی های سیستم مخابراتی بی‌تفاوت نیست

مختار معتمدی، رئیس اداره مخابرات شهرستان اهر در این نشست با بیان اینکه ارائه اینترنت به روستاها مستلزم تخصیص اعتبار از سوی شرکت ارتباطات زیر ساخت است، اظهار کرد: با توجه به این‌که مخابرات شرکت خصوصی است می بایست برای بهره‌مندی روستائیان از اینترنت پرسرعت، زیرساخت های لازم توسط شرکت ارتباطات زیر ساخت تأمین شود.

وی با اشاره به درخواست اهالی مبنی بر قطعی تلفن های ثابت در این روستا افزود: البته قطعی تلفن علت های مختلفی چون اختلال نواسانات برق به کابل های تلفن و پارگی کابل هنگام جابه جایی دارد و به دلیل آن‌که قطعی تلفن در روستای همجوار و شاید در این روستا به علت سوختگی سارژر بود که آن را به‌زودی تعویض می‌کنیم.

رئیس اداره مخابرات شهرستان اهر ادامه داد: هیچ گاه مخابرات شهرستان اهر نسبت به خرابی های سیستم مخابراتی بی‌تفاوتی نشان نمی‌دهد چون قطعی های تلفن برای مخابرات ضرر دارد به این دلیل که اگر خطوط برقرار باشد مخابرات خدمات ارائه داده و هزینه می گیرد.

جابهجایی تیرهای برق در روستاها بر عهده بنیاد مسکن و دهیاری است

کاظم تاروردی پور، مدیر توزیع نیروی برق شهرستان اهر در ادامه این نشست با اشاره به قانون جابه جایی تیرهای برق در روستاها گفت: بر اساس توافقی که با شرکت توزیع نیروی برق و بنیاد مسکن استان در این زمینه وجود دارد جابه جایی تیرهای برق بر عهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و دهیاری هاست و اداره برق تنها وظیقه ارائه طرح و نظارت دارد.

وی افزود: قول می دهیم دهیاری روستای سامبران در صورت تأمین تجهیزات، مدیریت توزیه نیروی برق اهر آماده است تا ۴۰ درصد هزینه را اعم از جابه جایی تیر برق و ماشین آلات انجام دهد.

آموزش و پرورش اهر اعتبارات اندک و مشکلات زیادی دارد

قادر رمضان پور، مدیر آموزش و پرورش اهر نیز در این نشست بابیان اینکه مدرسه روستای سامبران در مقطع ابتدایی بوده و ۱۸ دانش آموز و ۲ معلم دارد، اظهار کرد: آموزش و پرورش بر حسب برخی نگرش ها کمترین اعتبارات به دستگاه تعلیم و تربیت تخصیص می‌یابد و مشکلاتی که دارد بی حد و اندازه است.

وی افزود: مدیریت آموزش و پرورش اهر به هیچ عنوان راضی نیست تا مدرسه روستای سامبران بدون حصار باقی بماند ولی نبود اعتبارات مانع از انجام حصارکشی این مدرسه شده است ولی به محض ابلاغ اعتبار حصارکشی مدرسه روستای سامبران را در اولویت قرار می دهیم و انتظار داریم تا رفع نواقصات مدرسه اهالی نیز مشارکت داشته باشند.

کد خبر 4420546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha