پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ مهر ۱۳۹۷، ۲:۰۱

پس از سکوتی طولانی؛

ترامپ: امیدوارم مسئله ناپدید شدن جمال خاشقجی حل شود!

ترامپ: امیدوارم مسئله ناپدید شدن جمال خاشقجی حل شود!

رئیس جمهوری آمریکا پس از یکهفته سکوت بالاخره نسبت به ماجرای ناپدید شدن ناگهانی روزنامه نگار برجسته سعودی ابراز نگرانی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میدل ایست آی، با گذشت یکهفته از ناپدید شدن ناگهانی و مرموز «جمال خاشقجی» روزنامه نگار و منتقد سعودی در کنسولگری عربستان، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه نسبت به گزارشها پیرامون سرنوشت نامعلوم این روزنامه نگار ابراز نگرانی کرد.

ترامپ خطاب به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «من نگران این موضوع هستم. از آنچه که می شنوم، خشنود نیستم. امیدوارم که این موضوع حل و فصل شود! در حال حاضر، هیچ کس چیزی در این مورد نمی داند».

رئیس جمهور آمریکا در حالی این اظهارات را به زبان آورد که مقامات برجسته حزب جمهوریخواه آمریکا به محکوم کردن و ابراز نگرانی پیرامون این رویداد پرداختند.

در همین ارتباط، «لیندسی گراهام» سناتور جمهوریخواه آمریکا ساعاتی پیش در واکنش به ماجرای ناپدید شدن ناگهانی «جمال خاشقجی» گفت که در صورت اثبات ادعاها در خصوص قتل این روزنامه نگار به دست مقامات ریاض، عربستان سعودی «بهای سنگینی» خواهد پرداخت.

لیندسی گراهام، در حساب توئیتری خود نوشت که ریاض باید «پاسخهای صادقانه» بدهد و افزود که سناتورهایی همچون «باب کورکر» جمهوریخواه و «بن کاردین» دموکرات نیز با وی در خصوص این موضوع اتفاق نظر دارند.

سناتور «مارکو روبیو» جمهوریخواه نیز در واکنش به اخبار منتشره درباره قتل «جمال خاشقجی» روزنامه نگار مشهور سعودی و منتقد ریاض در استانبول اعلام کرد: «اگر این خبر عمیقاً تأسف آور درست باشد، آمریکا و جهان متمدن باید با قوت به آن واکنش نشان دهد».

شایان ذکر است که «جمال خاشقجی» روزنامه نگار و مقاله نویس سعودی در روزنامه واشنگتن پست سه شنبه هفته گذشته (دوم اکتبر) پس از ورود به کنسولگری عربستان در شهر استانبول ناپدید شده است.

کد خبر 4424947

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمد IR ۰۹:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۷/۱۷
      0 0
      بهانه جدیدی برای دوشیدن گاوشیرده