۱۷ مهر ۱۳۹۷، ۱۷:۳۱

لاریجانی در دیدار با رئیس مجلس آذربایجان:

آذربایجان بهترین روابط را در منطقه با ایران دارد

آذربایجان بهترین روابط را در منطقه با ایران دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس آذربایجان تاکید کرد که این کشور بهترین رابطه را در منطقه با ایران دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی عصر امروز در حاشیه برگزاری اجلاس مجالس بین کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا با رئیس مجلس آذربایجان دیدار کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آذربایجان در بین همسایگان بهترین روابط را در منطقه با ایران دارد، بر ضرورت تحکیم راه های همکاری بین دو کشور تاکید کرد.

وی افزود: هم اکنون روابط سیاسی بین دو کشور ایران و آذربایجان رو به پیشرفت است، همچنین سایر همکاری های این دو کشور می تواند متنوع باشد. از سوی دیگر می توان از طریق برخی راه های استراتژیک ارتباطات بهتری را نیز در دستور کار قرار داد.

لاریجانی در پایان از اجرای پروژه های مهم بین این دو کشور به عنوان راه های ارتباطی بین ایران و آذربایجان یاد کرد.

راه های باکو برای تحکیم روابط با ایران باز است

در ادامه رئیس مجلس آذربایجان افزود: ما توجه خاصی به روابط با ایران داریم و راه های باکو برای تحکیم روابط با ایران باز است، ضمن اینکه این روند در آینده هم به همین صورت تداوم خواهد داشت.

کد خبر 4425830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha