۱۷ مهر ۱۳۹۷، ۲۲:۵۳

هم‌زمان با هفته ملی کودک؛

مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی کانون پرورش فکری در رشت برگزار شد

مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی کانون پرورش فکری در رشت برگزار شد

رشت- مرحله استانی بیست و یکمین جشنواره قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در گیلان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با هفته ملی کودک مرحله استانی بیست و یکمین مسابقه بین المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روز سه شنبه در سه بخش تخصصی «قصه‌گویی»، عمومی «فیلم ۹۰ ثانیه‌ای» و علمی «مقاله‌نویسی»در رشت برگزار شد.

بیش‌ از ۳۶۰ اثر به دبیرخانه‌ استانی این جشنواره در گیلان ارسال شد که بعداز داوری در بخش عمومی و فیلم ۹۰ ثانیه ای بیش از ۲۳۰ اثر قصه‌گویی به دبیرخانه مرکزی آن در استان تهران ارسال شد. در بخش مقاله‌های علمی نیز ۱۰ چکیده اثر استانی انتخاب و به واحد پژوهش دبیرخانه قصه‌گویی ارسال‌ شد.

بخش تخصصی این مسابقه نیز در قالب دو موضوع ملی شامل «دختران و پسران (۱۴ تا ۱۸ سال)»، «زنان و مردان (۱۸ سال به بالا)» و «مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها» و  بین‌الملل شامل «برگزیدگان ۲۰ دوره جشنواره قصه‌گویی در مراحل بین‌المللی، ملی و منطقه‌ای»، «قصه‌گویان و مجریان حرفه‌ای دارای سابقه اجرا در رسانه ملی و تئاتر کشور» برگزار شد.

در این بخش هیئت داوران از میان ۱۲۰ شرکت کننده ۵۱ اثر برای شرکت و نمایش در مرحله‌ استانی جشنواره بین المللی قصه‌گویی در روزهای ۱۷ و ۱۸ مهرماه در سالن نمایش‌کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رشت انتخاب و معرفی کردند.

لزوم برنامه ریزی برای توانمندسازی کودکان

در ادامه روز نخست این جشنواره مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با اشاره به اینکه کودکان آینده‌سازان کشور هستند، اظهارکرد: باید برای تربیت نسلی پویا و متفکر و خلاق برنامه ‌ریزی مناسبی انجام شود.

مونا ابروفراخ با بیان اینکه باید پیشینه فرهنگی و هنری استان گیلان به کودکان انتقال داده شود، افزود:  برگزاری جشنواره‌های قصه‌گویی می‌تواند اتفاق خوبی برای انتقال فرهنگ حرکتی مناسب است.

وی با تأکید برلزوم تلاش مسئولان دستگاه‌های فرهنگی برای ایجاد زمینه‌ها رشد و بالندگی کودکان، گفت: باید با برنامه ریزی مناسب در راستای توانمندسازی کودکان تلاش شود.



قصه گنجینه فرهنگی در هر جامعه است

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان نیز در این مراسم  قصه را به عنوان گنجینه‌ فرهنگی هر جامعه‌ای عنوان کرد و گفت: قصه گویی ابزاری مناسب برای انتقال فرهنگ و تاریخ یک ملت به نسل‌های آینده‌ است.

اسفندیار ضیایی با بیان اینکه هم‌افزایی و همگرایی این مجموعه‌ فرهنگی با سایر دستگاه‌ها زمینه ای برای رشد و پویایی کودکان فراهم می کند، افزود: فعالیت بیش از ۲ هزار مربی  اثربخشی فعالیت‌های کانون در جامعه است.

کد خبر 4425989

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha