۲۲ مهر ۱۳۹۷، ۱۰:۳۶

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ولی عصر رفسنجان:

۴۵ شرکت و هسته فناور در دانشگاه ولی عصر رفسنجان فعالیت می کنند

۴۵ شرکت و هسته فناور در دانشگاه ولی عصر رفسنجان فعالیت می کنند

رفسنجان - مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان از فعالیت ۴۵ شرکت‌ها و هسته فناور در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کاظمی شنبه شب در همایش از ایده تا کسب و  کار در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان اظهار داشت: در مرکز رشد برنامه منسجمی داریم که بر اساس تحقیقاتی که در دانشگاه ولی عصر(عج) و مراکز رشد همه دانشگاه‌ها متداول است اقدام شود.

وی بیان کرد: در این مرکز تلاش می‌شود طی برنامه منظم افراد ناآشنا به کارآفرینی به افراد علاقمند به کارآفرینی و افراد ایده‌پرداز تبدیل شوند و در مرکز رشد حضور پیدا کرده و کار خود را توسعه و ایده‌ آنها به کسب و کار تبدیل شود.

وی ادامه داد: در برنامه استارت‌آپ ویکند که بهمن ماه سال قبل برگزار شد ۳۳ شرکت و هسته فناور داشتیم که ظرف این  شش الی هفت ماه تعداد شرکت‌ها و هسته فناور در دانشگاه به ۴۵ شرکت رسیده و ۸ شرکت نیز در نوبت پذیرش هستند.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان با بیان اینکه در یک و نیم سال، یک شرکت دانش‌بنیان به پنج شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه افزایش یافته است، تصریح کرد: چهار طرح را به ارزش دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تسهیلات به بانک‌ها معرفی کردیم که شاید به دلیل تحولات نرخ ارز با پیش‌بینی خود مغایرت داشته باشد و نتوانند طرح‌شان را اجرایی کنند.

کاظمی عنوان کرد: سه نمایشگاه از دستاوردهای شرکت‌ها و یک مورد استندآپ ویکند پسته نیز سال گذشته برگزار کردیم که افراد علاقمند شوند و موفقیت‌های شرکت‌های مرکز رشد را باور کنند چرا که معتقدیم قدم اول علاقمندی به موضوع کارآفرینی و سپس ایده‌پردازی است.

وی ابراز داشت: ۱۰۰ درصد فضای فیزیکی مرکز رشد توسط شرکت‌ها اشغال شده و قرار است معاونت توسعه دانشگاه حمایت کند و فضای بیشتری در اختیار مرکز رشد قرار دهد که بتوانیم شرکت‌های بیشتری پذیرش کنیم این شرکت‌ها بیشتر بحث‌شان توانمندسازی و آموزش و مشاوره است و زمانی که به ایده خوب می‌رسند سرمایه‌گذارانی هستند که از این ایده حمایت کنند.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان تصریح کرد: زمانی که تسهیلاتی برای طرح‌های مرکز رشد از دولت می‌گیریم انحرافی در تسهیلات وجود ندارد و زیر پوشش مرکز رشد تمام این تسهیلات صرف طرح فناورانه‌شان شده و به کسب و کار تبدیل می‌شود.

معاون پژوهشی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان نیز در این همایش در سخنانی گفت: مرکز رشد و  کارآفرینی دانشگاه در معاونت پژوهشی فعال است که در این مرکز رشد برنامه‌هایی از جمله آموزش مفاهیم اصلی کارآفرینی، شناسایی دانشجویان مستعد و راهنمایی و مشاوره‌ آن‌ها و در نهایت که منجر به محصول و دانشی شود داریم که می‌تواند در مراکز رشد معاونت پژوهشی شرکت و کار خود را آغاز و از حمایت‌های مالی و برنامه‌های حمایتی ما برخوردار شوند.

علی میردهقان افزود: همه کارها باید به نوعی منجر به این شود که دانشجویان را در کنار تحصیل هدایت و راهنمایی کنیم تا به مهارتی دست پیدا کنند که با استفاده از آن مهارت بعد از فارغ‌التحصیلی زمینه کار را برای خود فراهم کنند.

به گفته وی اگر دانشجویی طرح کارآفرینی داشته باشد می‌توانیم در سطح دانشگاه حمایت مالی داشته باشیم که اگر آزمون و خطایی می‌خواهند داشته باشند فرصت را داشته و مدل کسب و کار مناسبی هم داشته باشند.

کد خبر 4429516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha