به گزارش خبرنگار مهر، مسعود تنگستانی پیش از ظهر یکشنبه در جمع تعدادی از فعالان اجتماعی بخش بردخون اظهار کرد: به شورا، مشورت و خرد جمعی اعتقاد دارم و در مسؤلیت و انجام وظایف خود تلاش می کنم از همه افراد مشورت بگیرم.
وی افزود: برای کسب موفقیت باید به خرد جمعی مراجعه کنیم و اگر این کار انجام شود زمینه رشد در همه ابعاد ایجاد می شود.
تنگستانی با بیان اینکه در مقابل انتقادات موضع نگرفته ام، گفت: موفقیت از دل گفتگوها حاصل می شود و به همین دلیل از آغاز بر برگزاری چنین نشست هایی اصرار و تأکید داشته ایم.
معاون فرماندار شهرستان با تاکید بر تحمل فکر مخالف، ابراز داشت: با اعضای ستاد کاندیداها مشورت می کنیم زیرا به ثمرات آن باور داریم.
وی با بیان اینکه خود را از جنس مردم می دانم، ادامه داد: مردم مشکلات زیادی دارند و باید بکوشیم آنچه خدا و مردم می خواهند عمل کنیم و ضمن تکریم آنان به خواسته های مردم پاسخ دهیم.
معاون فرماندار شهرستان دیر تصریح کرد: فعالان اجتماعی باید با شناسنامه فعالیت کنند و به مطالبه گری بویژه در مسائل عمومی اهمیت دهند.
تنگستانی با اشاره به نقش تشکل ها در جامعه گفت: ۱۵ سمن در شهرستان به ثبت رسیده که فعالیت های گسترده ای در موضوعات و زمینه های مختلف دارند.
وی افزود: روحیه نقدپذیری را به بدنه جامعه منتقل کنیم و از قهر و کینه بویژه پس از انتخابات بپرهیزیم زیرا موجب رکود می شود.
این مقام مسؤل اضافه کرد: بردخون در همه زمینه ها دارای افرادی صاحب نظر و ایده پرداز است و باید با تمام وجود بزرگان را تکریم کنیم.
تنگستانی ادامه داد: فرماندارشهرستان جزء مدیرانی است که در اتاقش به روی همگان باز است و پاسخگوی همه مردم است.
وی از همه مدیران بویژه بخشداران خواست به خواسته های مردم پاسخ دهند و حرف آنان را بشنوند و نسبت به مطالبات آنان جدیت و پیگیری کنند.
تنگستانی حضور در جمع نخبگان را مفید خواند و گفت: افکار عمومی به نخبگان و فعالان منطقه ای نگاه می کنند پس خواسته ها و گفته ها را منتقل کنید تا پیگیری شود.
حمایت دولت از تشکل های مردمی
علی اخلاقی بخشدار بردخون نیز در این نشست اظهار کرد: هم اندیشی در راستای تعامل و استفاده بیشتر از دیدگاه ها و ایده های گروه ها و نخبگان جامعه صورت می گیرد.
وی افزود: دولت با حمایت از سمن ها و تشکل های مدنی تلاش کرده از این ظرفیت بهره برداری کند زیرا تشکل های مردمی موجب افزایش مشارکت و فرصتی مناسب به منظور تحقق اهداف و توسعه همه جانبه است.
اخلاقی با بیان اینکه سمن ها نماینده مردم هستند و می توانند به دولت کمک کنند، اضافه کرد: نشست های عمومی و تخصصی در حوزه های مختلف در منطقه تشکیل می شود تا تهدیدها را به فرصتی مناسب تبدیل کند.
بخشدار بردخون ابراز داشت: بردخون مهد عالمان و بزرگان فرهیخته ای است که نام هر کدام در تاریخ و اذهان مردم ماندگار شده و نیاز است از این میراث ماندگار برای توسعه و پیشرفت منطقه بهره ببریم.
اخلاقی با بیان اینکه ظرفیت های نهفته ای در بردخون وجود دارد، گفت: می کوشیم از نظرات، ایده ها، پیشنهادات و راهکارهای اهالی فکر و اندیشه استفاده کنیم و ضعف ها و مشکلات را به حداقل برسانیم.
وی آینده بردخون را امیدوار کننده خواند و افزود: استعدادها و ظرفیت های بسیار خوبی در زمینه های مختلف وجود دارد که توجه به آن میزان رشد و توسعه منطقه را به دنبال دارد.
این مقام مسئول ادامه داد: سمن ها در حقیقت صدای مردم هستند و با حضور پررنگ خود در ساختار قدرت می توانند حرف و مشکلات مردم را به گوش مسئولان برسانند و مسئولان به این خواسته ها پاسخ دهند.
بخشدار بردخون تصریح کرد: این نشست ها برای برسسی چالش ها و فرصت های منطقه است تا برای پیشبرد اهداف و چشم اندازهای بخش گام برداریم.
در ادامه فعالان اجتماعی پیرامون مسائل و مشکلات، خواسته ها و معضلات منطقه مطالبی بیان کردند.
نظر شما