به گزارش خبرنگار مهر، علی علیخانی عصر امروز در نشست مشترک رؤسای ادارات راهداری و حمل و نقل جادهای و فرماندهان پلیس راه استان یزد با اشاره به اهمیت بحث راهداری زمستانه اظهار داشت: ادارات شهرستانی راهداری باید با تعامل با پلیس راه برنامهریزی درستی با توجه به امکانات و ظرفیتها همچنین وضعیت راهها داشته باشند.
وی با بیان اینکه در آستانه فصل سرما لازم است وضعیت راهها، علائم و تابلوهای راهنمایی و رانندگی، پاسگاهها، راهدارخانهها، ماشین آلات و ... مورد بررسی دقیق قرار گیرد، افزود: ذخائر اقلام مورد نیاز به ویژه شن و نمک همچنین قطعات یدکی پرمصرف ماشین آلات راهدارخانهها نیز باید بررسی و نقایص و کمبودها برطرف شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد بیان کرد: به هر حال توان ما در خدمترسانی به مردم و مسافران ثابت است و آنچه باید برای بهبود خدمترسانی مورد توجه قرار گیرد، تلاش برای جذب مشارکت بخش خصوصی است.
وی تاکید کرد: باید بتوانیم از توان بخش خصوصی در حوزه استحفاظی خود به درستی استفاده کنیم به نحوی که توانمندیهای آنها را شناسایی کرده تا در مواقع ضروری بتوانیم به سرعت آنها را فراخوان کنیم.
علیخانی همچنین بر لزوم برگزاری جلسات مشترک به منظور هماهنگی با دیگر دستگاههای همکار در محورهای استان یزد از جمله هلال احمر، اورژانس، مدیریت بحران، فرمانداریها و ... در شهرستانهای مختلف استان تاکید کرد.
وی همچنین از مسئولان ادارات راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستانهای مختلف استان یزد خواست: ضمن مستندسازی اقدامات خود، هشدارهای هواشناسی را نیز به موقع رصد کرده و مورد توجه جدی قرار دهند.
علیخانی ادامه داد: در همه شهرستانها به سرعت از ابنیه فنی، پلها، دیوارهای حائل و ... بازدید شود و در صورتی که مشکلی وجود دارد، به سرعت گزارش و برای رفع مشکل اقدام شود.
وی همچنین بر لزوم هماهنگی ادارات راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستانهای همجوار با استانهای دیگر تاکید کرد و بیان داشت: هماهنگیهای لازم باید انجام شود تا در صورت بروز مشکل یا حادثهای، هر استان به سرعت به وظایف خود عمل کند.
علیخانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه برخی پروژههای راهسازی در حال اجراست که این پروژه دو بانده یا چهار بانده شدن برخی مسیرها را به دنبال دارد، افزود: حتی اگر دو کیلومتر از این مسیرها آماده بهرهبرداری باشد، خوب است که این اتفاق رخ دهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد تاکید کرد: اگر حتی دو کیلومتر از این محورها زیر بار ترافیک برود، به اندازه دو کیلومتر از حوادث جادهای کاسته ایم البته ضروری است که این محورها حتما به علائم و تجهیزات ایمنی نیز مجهز شوند در غیر اینصورت ممکن است خود به یک نقطه حادثه خیز تبدیل شوند.
نظر شما