علی فیروز نیا در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ۷۰ کتابخانه عمومی و ۳۸ کتابخانه مشارکتی در سطح استان داریم اظهارداشت: حدود یک میلیون و ۳۶۰ هزار جلد کتاب در سطح کتابخانه های عمومی موجود است.
وی با بیان اینکه با وجود امکانات، منابع خوب کتاب فرهنگ مطالعه در سطح استان رضایت بخش نبوده و میل به مطالعه در جامعه بسیار پایین است افزود: از جمعیت بیش از سه میلیون نفری استان تنها ۵۶ هزار نفر عضو کتابخانه های استان هستند.
فیروز نیا با اشاره به اینکه در یک سال گذشته ۳۲۰ هزار جلد کتاب از طریق کتابخانه های عمومی استان به امانت داده شده است عنوان کرد: یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در این مدت به کتابخانه های عمومی استان مراجعه کرده اند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی با بیان در زمان حاضر کتابخانه های استان به علم روز کتابداری و منابع خوب مجهز هستند گفت: تمام بیش از یک میلیون فهرست کتاب در کتابخانه های عمومی استان از طریق اینترنت در دسترس عموم قرار دارند و اعضا می توانند از این طریق نیز به منابع مورد نیاز خود دست یابند.
فیروز نیا با اعلام اینکه برای تسهیل دسترسی علاقمندان و اعضا به کتابهای مورد نیاز تمام کتابخانه های عمومی استان به صورت قفسه باز اداره می شوند گفت: همچنین کارت های عضویت صادر شده توسط کتابخانه های عمومی استان به صورت سراسری بوده و اعضا می توانند با این کارت در تمام کتابخانه های عمومی کشور به منابع کتابی موردنیاز خود دسترسی داشته باشند.
وی با اشاره به بزرگداشت هفته کتاب از ۲۴ تا ۲۶ آبان ماه اضافه کرد: در این دو روز ضمن اینکه عضویت علاقمندان به صورت رایگان است برنامه های متعددی از جمله رونمایی از چهار کتاب، ۵۳ مورد مسابقه کتابخوانی، ۵۴ نشست کتابخوانی در سطح استان برگزار می شود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در طول یکسال گذشته ۱۱ هزار جلد کتاب توسط خیرین به کتابخانه های عمومی استان اهدا شده است افزود: برای افزایش فرهنگ مطالعه باید از مدارس مطالعه را بین نسل جوان جامعه ترویج داد.
فیروزنیا با اعلام اینکه متاسفانه مدارس استان و حتی کشور به کتابخانه و کتابهای غیردرسی مجهز نیستند گفت: در سطح مدارس به دانش آموزان غیراز کتابهای درسی فرهنگ مطالعه سایر کتابها آموزش داده نمی شود این در حالی است که بدون توجه به این موضوع نمی توان توقع افزایش سرانه مطالعه را در کشور داشت.
نظر شما