پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۱۲

سومین تغییر در وزارت راه/ معاون جدید اسلامی از وزارت کشور آمد

سومین تغییر در وزارت راه/ معاون جدید اسلامی از وزارت کشور آمد

وزیر راه و شهرسازی در حکمی مهران کفاش را به سرپرستی معاونت حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت راه و شهرسازی منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در حکمی مهران کفاش را به سمت سرپرست معاونت حقوقی، امور مجلس و استان‌ها منصوب کرد.

اسلامی در این حکم آورده است: نظر به تعهد، تجارب و سوابق مدیریتی جنابعالی، به موجب این حکم شما را به سمت سرپرست معاونت حقوقی، امور مجلس و استان‌ها منصوب می‌نمایم.

وی تاکید کرد: امید است با اتکال به الطاف الهی، در اجرای سیاست‌های دولت تدبیر و امید و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و استعدادهای بالقوه وزارتخانه اهتمام ویژه داشته و با تمتع از تجارب خویش و در چارچوب قوانین و مقررات در ایفای بهینه و مطلوب وظایف محوله موفق و مؤید باشید.

 مهران کفاش پیش از این تجارب مدیرکلی امور مجلس و بررسی طرح ها و لوایح در وزارت کشور، مدیرکلی روابط عمومی و امور مجلس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، سخنگویی طرح نوسازی ناوگان تاکسیرانی و غیره را در سوابق خود دارد.

خاطرنشان می شود اسلامی پیش از این در احکامی جداگانه سرپرستان سازمان ملی زمین و مسکن و اداره کل حوزه وزارتی را منصوب کرده بود.

کد خبر 4460235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha