پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آذر ۱۳۹۷، ۱۵:۳۴

مدیرکل هواشناسی اردبیل در گفتگو با مهر؛

پیش‌بینی بارش برف در اردبیل/ هوا از امروز مجددا سرد می‌شود

پیش‌بینی بارش برف در اردبیل/ هوا از امروز مجددا سرد می‌شود

اردبیل-مدیرکل هواشناسی استان اردبیل گفت: با ورود سامانه ناپایدار جوی، بارش برف در نواحی کوهستانی استان اردبیل محتمل خواهد بود.

علی دولتی‌مهر، در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: با ورود سامانه جوی ناپایدار از عصر امروز کلیه مناطق استان اردبیل تحت تاثیر شرایط جدید این سامانه قرار گرفته و هوای سردی را در نقاط مختلف شاهد خواهیم بود.

وی افزود: از امروز آسمان استان ابری و مه‌آلود بوده و کاهش دید بر اثر مه غلیظ از اواسط هفته آینده به ویژه در ساعات صبح و شب رقم خواهد خورد.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل ادامه داد: از عصر امروز بارش باران به صورت متناوب محتمل بوده و تا قبل از ظهر یکشنبه ادامه خواهد یافت.

دولتی‌مهر یادآور شد: حجم بارش قابل انتظار باران در بسیاری از مناطق استان دو تا پنج میلی‌متر بوده و در برخی از مناطق تا ۱۰ میلی‌متر نیز پیش‌بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: بارش باران و برف در مناطق شهری خلخال، سرعین، نیر و مشگین‌شهر پیش‌بینی شده و در مناطق کوهستانی از جمله گردنه صائین، دامنه‌های کوه سبلان، گردنه لنگان، قره‌آغاج، گردنه اسالم و آغ‌داغ هشجین منجر به مشکلاتی خواهد شد و در این خصوص رعایت نکات ایمنی ضروری به نظر می‌رسد.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل از خروج این سامانه بارشی از قبل از ظهر یکشنبه خبر داد و افزود: هوای سرد همچنان تا روز دوشنبه هفته آتی در استان حاکم بوده و به سبب کاهش دید بر اثر مه و کولاک برف در گردنه‌ها و جاده‌های کوهستانی، اختلال در تردد وسائط نقلیه دور از انتظار نخواهد بود.

کد خبر 4466191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha