به گزارش خبرنگار مهر، فرشته دستپاک ظهر جمعه در پنجمین همایش گره طلایی که در تالار مرکزی شهر قم برگزار شد، اظهار داشت: طی جلسات مکرر، تلاش کردیم در بودجه ۹۸ فعلاً ۲۰ درصد از حق بیمه شدگان تأمین اجتماعی صنف قالی بافان را بپردازیم و امید داریم این میزان را بعد از دفاع رئیس جمهور از بودجه در مجلس، به ۱۰۰ درصد برسانیم.
وی با بیان اینکه پیش بینی میکنیم تعداد واقعی بیمه شدگان قالیبافی را به ۶۰۰ هزار نفر برسانیم تا امنیت شغلی برای این صنف ایجاد شود، گفت: کسانی که اهل این صنف هستند فقط باید بیمه شوند و اگر غیر این افراد وارد بیمه شوند قطعاً همچون پنج سال گذشته ریزش افراد بیمه شدگان را خواهیم داشت.
فرش دستباف شناسنامهدار شود
رئیس مرکز ملی فرش ایران عنوان کرد: یکی از مشکلات اساسی فرش، صادر شدن فرش بلژیکی و ماشینی به نام فرش دستباف قم است که اگر فرشها را شناسنامهدار کنیم این مشکل پیش نمیآید که ما برای شناسنامهدار کردن فرش دستباف برنامه داریم تا در جهان مشکلی پیش نیاید.
دستپاک تصریح کرد: پیمان سپاری ارزی برای فرش دستباف مقداری شرایط را برای صادرات متفاوت کرده است که امید داریم این مشکل رفع شود.
وی با بیان اینکه با توجه به بالا رفتن نرخ ارز، مشکلی برای مواد اولیه فرش پیش آمده که قیمت تمام شده فرش دستباف را بالا میبرد، گفت: با استفاده از ظرفیت مناطق آزاد به ویژه چابهار که از بحث تحریم آزاد است، میتوانیم مواد اولیه را ۴۰ درصد ارزانتر به دست بافندگان برسانیم.
تأکید بر استفاده از ظرفیت مناطق آزاد
رئیس مرکز ملی فرش ایران عنوان داشت: استفاده از ظرفیت مناطق آزاد باعث توسعه و فرش دستباف میشود و در این جهت برپایی نمایشگاه در این مناطق از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه نمایشگاهی از فرش دستباف ایران در منطقه آزاد کیش از ۱۴ تا ۱۷ اسفندماه برگزار میشود، گفت: نمایش فرش دستباف اصیل ایرانی در کنار رقبایمان از پاکستان، هندوستان، نپال، چین باعث میشود قابلیت فرش ما بیشتر دیده میشود.
دستپاک تبلیغات را در توسعه هر کالایی دارای تأثیر زیاد دانست و گفت: در بودجه ۹۸ برای تبلیغات نیز بودجهای پیش بینی میکنیم اما رؤسای اتحادیهها در اختصاص بودجه به حوزه تحقیق فرش، توسعه بازاریابی و رونق اقتصادی و نمایشگاههای استانی غفلت نکنند.
نظر شما