۲۸ آذر ۱۳۹۷، ۱۴:۳۶

قائم مقام وزیر علوم:

انجام پروژه‌های تحقیقاتی بین‌المللی مهم‌ترین گام توسعه علمی است

انجام پروژه‌های تحقیقاتی بین‌المللی مهم‌ترین گام توسعه علمی است

اصفهان - قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل گفت: تعاملات بین المللی و انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک مهمترین گام توسعه علمی کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روبط عمومی دانشگاه کاشان، حسین سالار آملی در پانزدهمین نشست مشورتی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها و مراکز پژوهشی منتخب کشور در دانشگاه کاشان اظهار داشت: در این نشست علاوه بر حدود ۱۰۰ نفر از معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، سفرا و رایزنان تعدادی از کشورهای اروپایی و آسیایی مستقر در ایران از جمله سوئیس، فرانسه، مجارستان، اندونزی  حضور دارند که برگزاری این نشست ها زمینه تعاملات علمی بین المللی کشورها را برقرار می کند.

وی به انجام پروژه های  تحقیقاتی مشترک بین کشور ایران و کشورهای خارجی اشاره کرد و اظهار داشت: با کشور فرانسه سالانه ۲۰ پروژه تحقیقاتی و با کشور اتریش ۱۷ پروژه تعریف شده است و با کشورهای مجارستان، هندوستان و بقیه کشورها هم این طرح های تحقیقاتی ادامه دارد.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و و رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی زمان اجرای این پروژه ها را یک تا دو سال عنوان کرد و افزود: طرح های مشترک با حمایت ۵۰ درصد از صنعت ایران و ۵۰ درصد از صنعت خارجی انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه برگزاری این طرح های تحقیقاتی مشترک مبنای دیپلماسی گسترده علمی و پژوهشی با کشورهای خارجی است، بیان داشت: انجام کارهای مشترک نخبگان دو کشور را باهم نزدیک می کند و این تعاملات، اثرگذاری علمی را بیشتر می کند.

سالار آملی از انجام پروژه های مشترک ایران و فدرال آلمان خبر داد و افزود: محققان دانشگاه های ایران و آلمان می توانند با مراجعه با سامانه وزارت علوم در این پروژه ها شرکت کنند.

وی ابراز داشت: بعد از ثبت نام، ۱۵ پروژه  انتخاب و مورد حمایت ایران و دولت آلمان قرار خواهد گرفت.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل گفت: امیدواریم این پروژه های مشترک بستری را فراهم کند تا نوآوری کارآفرینی و ارتقاء تکنولوژی شکل گیرد.

 سالار آملی جذب دانشجوی خارجی و راه اندازی دوره های مشترک از رویکردهای وزارت علوم در بخش بین الملل ذکر کرد و افزود: یکی از محورهایی که در تعاملات بین المللی اثرگذار خواهد بود اکوسیستم های تعاملات بین المللی خواهد بود که با این روند می توان  فعالیت های آموزشی و پژوهشی را ارتقاء بخشید.

کد خبر 4489860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha