به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه و ایمن الصفدی همتای اردنی وی در کنفرانس خبری مشترکشان در مسکو تاکید کردند که باید به یک راه کار سیاسی برای حل بحران سوریه دست یافت و سوریه به جایگاه خود در روند همکاری های مشترک عربی بازگردد.
لاوروف در این کنفرانس خبری گفت: روسیه از تلاش ها برای حل سیاسی بحران سوریه بر اساس قطعنامه ۲۲۵۴ حمایت می کند. ما اهمیت ویژه ای به مسأله آوارگان سوری که در اردوگاه الرکبان واقع در اردن هستند می دهیم. ما در جریان این دیدار بر اهمیت محافظت از تمامیت ارضی سوریه و احترام به قطعنامه ۲۲۵۴ سازمان ملل تاکید کردیم.
لاوروف تاکید کرد: ما از جامعه بین الملل می خواهیم روند بازگشت مهاجران سوری به کشورشان را تسهیل کند. کشورهای عربی باید نقش مثبتی در خصوص حل بحران سوریه ایفا کنند.
وزیر خارجه اردن نیز بر ضرورت پایان دادن به «فاجعه و بحران» در سوریه از طریق راه کار سیاسی که حافظ تمامیت ارضی و استقلال این کشور باشد تاکید کرد.
نظر شما