به گزارش خبرنگار مهر، سرلشکر پاسدار سیدیحیی صفوی شامگاه جمعه در مراسم بزرگداشت استاد سید علی اکبر پرورش که در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، اظهار داشت: نورانیت علامه طباطبایی در این مکان احساس میشود و انرژی فوق العادهای حاکم است.
وی با بیان اینکه ۲۲ بهمن امسال ملت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن میگیرند، افزود: ۴ دهه از انقلاب گذشته که در این مدت با فرازها و فتنههایی همراه بود.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا تصریح کرد: در این چهار دهه انسانها، شخصیتها و روحانیت فراز و فرودهایی داشتند و این موج همچنان نیز ادامه دارد.
وی مطرح کرد: بنده به عنوان شاگرد استاد پرورش و در سن ۶۶ سالگی میگویم هیچگاه دراین مسیری که وارد شدیم نترسیدیم و در جبههها با جان و دل حاضر شدیم و از شهادت نیز استقبال میکنیم.
سردار صفوی با اشاره به اینکه از دوره دبیرستان شاگرد پرورش بوده است، گفت: استاد پرورش از جمله یاران امام، رهبری و خدمتگذار مردم بود.
وی تصریح کرد: مرحوم پرورش از صراط مستقیم، خدمت به مردم و از مسیر مرجعیت، روحانیت و مجاهدت در راه خدا خارج نشد.
مرحوم پرورش به دلیل محشور بودن با علما و روحانیون دچار کجی نشد
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا ادامه داد: آقای پرورش در اندیشه و تفکر به خاطر محشور بودن با علما و روحانیون دچار کجی نشد و در سیاست که وارد شد و مناصبی که گرفت دچار غرور و تکبر نشد.
وی با تأکید بر اینکه مرحوم پرورش از خط امام و خدمتگداری به مردم هرگز جدا نشد، اظهار کرد: سیاست در جاهایی با دیانت و اخلاق فاصله میگیرد و کسی که قدرت و سیاست را به دست میآورد مهم است که دچار غرور تکبر نشود و بتواند از عهده آن به خوبی برآید.
سرلشگر صفوی افزود: سید علی اکبر پرورش در زمانی که وزیر بود همچون یک معلم رفتار میکرد و با قرآن محشور بود و بسیار دعا و مناجات میکرد.
وی با بیان اینکه استاد پرورش بسیار خوش اخلاق بود و شوخ طبع بود، عنوان کرد: مرحوم پرورش با بنی صدر درگیر بود؛ بنی صدر مغرور ولی او منطقی و با شجاعت و قاطعیت در مقابل بنیصدر در جایی که میدید اشتباه میکند میایستاد و در مجلس نیز از حد عدالت خارج نشد.
مرحوم پرورش از نظر عملکرد انسان مطلوب قرآن و مطلوب اسلام بود
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه استاد پرورش آدم شجاعی بود و هرگز از مرگ نمیترسید، گفت: مرحوم پرورش از نظر عملکرد انسان مطلوب قرآن و مطلوب اسلام بود و با تمام وجود خدمت میکرد.
وی ادامه داد: مرحوم پرورش در تعیین شورای سپاه پاسداران اصفهان نقش داشت و در مجلس با صبر و حوصله رفتار میکرد بنابراین به عنوان معلمی الگو و انسانی مطلوب برای ۴۵ میلیون جوانان فعلی ما که بعد از انقلاب به دنیا آمدند است.
سردار صفوی با بیان اینکه جوانان امروز بسیار متفاوت از ما هستند و امروز الگوهایی دیگری در ذهن جوانان است، افزود: باید شخصیتهایی چون مرحوم پرورش به جوانان شناسانده شود و باید آنها خاطرات این استاد قرآن را بخوانند تا بدانند یک معلم چگونه در انقلاب توانست عمل کند.
نظر شما