خبرگزاری مهر، گروه استانها؛ ۸ دی ۱۳۸۸ بود که مردم تبریز به تبعیت از امامجمعه وقت تبریز آیتالله مجتهد شبستری و در اعتراض به اهانتهای صورت گرفته به مقدسات و ارزشهای اسلامی توسط آشوبگران، حماسهای در تبریز رقم زدند و جرقه حماسه ملی ۹ دی را روشن کردند.
حماسه ۸ دی در حالی در تاریخ انقلاب ثبت شد که مردم تبریز بار دیگر وفاداری خود را به انقلاب اسلامی ایران نشان دادند و در خلق حماسهای بزرگ پیشقدم شدند.
این حضور مردم تبریز در پدید آمدن حماسه باشکوه ۹ دی سراسر کشور بسیار تأثیرگذار بود و بر عظمت راهپیمایی بزرگ ۹ دی، در سراسر کشور افزود.
این در حالی بود که مردم تبریز یکبار دیگر، با حضور آگاهانه خود درصحنه، که یک روز زودتر از سایر استانها، صورت گرفت، اولینی دیگر در تاریخ انقلاب اسلامی به نام خود ثبت کردند.
مردم تبریز با خلق حماسه ۸ دی نشان دادند که شعار همیشگیشان «آذربایجان اویاخدی، انقلابادایاخدی»، تنها شعار نیست و شعور است و بصیرت. آنها با حضور بهیادماندنی خود و اظهارات آیتالله مجتهد شبستری نشان دادند در بصیرت هم اولینی دیگر برای تبریز هستند.
بدون شک حماسه ۹ دی، تجلی وحدت، بصیرت و ولایتمداری مردمی بود که در طول ۴۰ سال از استقرار انقلاب اسلامی بارها و درصحنههای مختلف، ایستادگی خود را بر پیمانی که با امام راحل و شهدا بستهاند به اثبات رساندهاند و مردم تبریز و آذربایجان دراینبین نقش ویژهای داشتند.
آیتالله مجتهد شبستری از قوه قضائیه خواست در برخورد با فتنه گران مماشات نکند. وی با محکوم کردن کار فتنه گران در توهین به مقدسات اتمام حجت کرد که در صورت ادامه این وضعیت، اکثریت مردم آذربایجان تحمل نکرده و کفنپوش راهی تهران خواهند شد تا کار فتنه گران را یکسره کنند.
این سخنان امامجمعه وقت تبریز و اتمامحجت با فتنه گران باعث تحریک احساسات مردم سایر شهرها شد و نقش مهمی در خلق حماسه ۹ دیماه ایفا کرد.
مردم تبریز در اعتراض به فتنه ۸۸ پیشگام بودند
رئیس ستاد اجرایی چهلمین سال انقلاب اسلامی در آذربایجان شرقی در خصوص حماسه ۸ دی مردم تبریز گفت: مردم تبریز در اعتراض به فتنه ۸۸ پیشگام بودند و حماسه ۸ دی مقدمهای در خلق حماسه ۹ دی سراسر کشور شد.
حجتالاسلام حسین تقی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه حماسه ۹ دی مردم ایران باعث شد تا دشمن متوجه شکست بزرگش شود، اظهار داشت: حماسه نهم دی سال ۸۸، بافتههای استکبار جهانی را پنبه کرد
وی با تأکید بر اینکه مردم تبریز همواره در رویدادهای مختلف انقلاب اسلامی نقش ویژهای ایفا کردهاند، گفت: برای همین است که آذربایجان همواره موردتوجه دشمنان داخلی و خارجی بوده و در موارد مختلف، سعی در ایجاد اغتشاش و تفرقه در بین مردم این منطقه داشتهاند.
یک روز قبل از نهم دی سال ۸۸، مردم انقلابی تبریز پیشگام این حرکت تاریخی شدند و تأثیر بسزایی در خلق حماسه نهم دی و خنثی کردن توطئههای خطرناک داشتندتقی زاده بابیان اینکه ابهت استکبار جهانی در حماسه ۹ دی شکست، ادامه داد: دشمن میخواست با راه انداختن فتنه ۸۸ اصل نظام را تغییر داده و بیگانگان به سرنوشت مردم ایران مسلط شوند.
وی افزود: یک روز قبل از نهم دی سال ۸۸، مردم انقلابی تبریز پیشگام این حرکت تاریخی شدند و تأثیر بسزایی در خلق حماسه نهم دی و خنثی کردن توطئههای خطرناک داشتند.
رئیس ستاد اجرایی چهلمین سال انقلاب اسلامی در آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه مردم آذربایجان همواره در طول تاریخ هوشیار بودهاند، ادامه داد: مردم سراسر ایران نیز با تبعیت از مردم آذربایجان حماسه ۹ دی را رقم زدند و با خلق حماسه عاشورایی تمام بافتههای استکبار جهانی را پنبه کردند.
سرآغاز یومالله ۹ دی در کشور حضور مردم کفنپوش تبریز بود
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در خصوص حماسه ۸ دیماه مردم تبریز گفت: سرآغاز یومالله ۹ دی در کشور حضور مردم کفنپوش تبریز در روز ۸ دی ۸۸ بود.
آیتالله محسن مجتهدشبستری اظهار داشت: حماسه ۹دیماه سال ۸۸، ضربه مهلکی بر پیکر فتنه گران وارد آورد.
وی سپس ادامه داد: هشتم دیماه ۸۸ در تبریز و ۹ دیماه در سراسر کشور به مردم الهام شد و به میدان آمده و با حضور کمنظیر خود فتنه دشمنان را خنثی کردند.
امامجمعه سابق تبریز گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی حضور مردم در عرصههای مختلف همچون دوران دفاع مقدس و راهپیماییهای گسترده در مناسبتهای مختلف سبب خنثی شدن شیطنتهای دشمن شده و این موضوع در جریان انتخابات سال ۸۸ که از سوی دشمنان فتنهانگیزی شده بود، با تدابیر رهبر معظم انقلاب و حضور حماسی ملت ایران خنثی شد.
وی با اشاره به برکات خارجی حماسه ۹ دی تصریح کرد: اساسیترین علت خصومت غربیها با نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسئله اسلامیت و اسلام است که در فتنه سال ۱۳۸۸ این توطئه را علنی آشکار کردند.
مردم تبریز در ۸ دیماه ولایتمداری خود را ثابت کردند
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی نیز در خصوص این حماسه گفت: مردم تبریز در ۸ دی ماه سال ۸۸ ولایتمداری خود را ثابت کردند.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محمدعلی آل هاشم با تأکید بر اینکه ۹ دی روز بصیرت امت و ولایت است، تصریح کرد: یکی از اقدامات فتنهگران که در دوران فتنه انجام دادند، هجمه به ارزشها و باورهای دینی بود بهطوریکه عاشورای ۸۸ نشان داد که جریان دینستیز همواره در کمین بوده تا ارزش و باور دینی و اعتقادات مردم را از بین ببرد.
وی افزود: مردم با بصیرت تبریز در ۸ دیماه و یک روز قبل از ۹ دی سراسری با حضور و تدبیر نماینده ولی فقیه وقت به وظیفه دینی خود عمل کرده و سپس در ۹ دیماه نیز مردم ایران اسلامی بصیرت خود را به همگان نشان دادند.
وی با اشاره به پیامدهای منفی جریان فتنه و ماندگاری آنها توضیح داد: بعد از فتنه ۸۸، فشارها و تشدید تحریمها علیه ایران اسلامی افزایش یافت بهطوریکه فتنه باعث شد تا آمریکا تصور کند که فرصت برای راهبرد اصلی که همان براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده، فرا رسیده است ولی حماسه ۹ دی باعث شکست توطئههای دشمنان شد.
بدون شک حماسه ۹ دی انقلاب عظیم دیگری برای تحکیم پایههای اسلام و حمایت از ولایتفقیه بود که هیچگاه نباید فراموش شود.
نظر شما