به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هدف از امضای این تفاهمنامه ایجاد هماهنگی و یکپارچگی در حمایت از کسب وکارهای داده های زیستی، هدفمندکردن این حمایت ها و جلوگیری از موازی کاری در این حوزه است.
بر اساس این تفاهمنامه مقرر شد همه کسب وکارهای این حوزه بر اساس شیوه نامه پیوست این تفاهمنامه مورد حمایت قرار گیرند و کمیته ای متشکل از نمایندگان سه طرف، ارزیابی و نظارت بر طرحها را عهده دار شود. همچنین همه حمایت های مالی این تفاهمنامه از طرف یک نهاد مالی (یکی از صندوقهای حوزه علم و فناوری) انجام می شود و این نهاد مالی بر روند اجرای پرژوها نیز نظارت دارد. همچنین دبیرخانه این تفاهمنامه نیز در مرکز راهبردی فناوریهای همگرا معاونت علمی تشکیل می شود.
این تفاهم نامه با حضور مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری، رضایی معاون امور زیستی مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت و علی محمد سلطانی رئیس مرکز راهبردی فناوریهای همگرا معاونت علمی منعقد شد.
مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری در این نشست با اشاره به اهداف ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، تاکید کرد: در آینده با گسترش فناوری های نوین؛ مسیرهای درمانی، دارویی، بهداشتی، آموزشی و پژوهشی با تغییرات اساسی و باورنکردنی همراه خواهد بود و کلیه دانشنمدان و محققین شاهد حضور فناوری های بسیار پیشرفته و ابزار های بسیار کارآمد در دستیابی به اهداف خود در حوزه علم و فناوری خواهند بود.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با تاکید برهمگرا شدن IT با زیست فناوری، افزود: آنچه باید بدان عمل کرد حرکت سریع در راستای به کارگیری IT در خدمت سلامت است.
نظر شما