پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۳۲

در گفتگو با مهر مطرح شد:

ریزش کوه در دهستان دیره بر اثر زلزله/ آب گیلانغرب کدر شده است

ریزش کوه در دهستان دیره بر اثر زلزله/ آب گیلانغرب کدر شده است

کرمانشاه-فرمانداران برخی از شهرستان‌های غربی استان کرمانشاه وضعیت این مناطق بعد از زلزله ۵.۹ ریشتری را تشریح کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، ساعت ۱۷:۱۱ دقیقه عصر امروز زلزله‌ای با قدرت ۵.۹ ریشتر حوالی شهرستان گیلانغرب را لرزاند؛ همچنین در کمتر از یک ساعت هشت پس لرزه در شهرستان‌های غرب استان به وقوع پیوست.

کوروش محمودیان فرماندار شهرستان گیلانغرب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: زلزله فوق در ۱۵ کیلومتری گیلانغرب و ارتفاعات شیاکوه رخ داده است.

وی در مورد خسارات این زلزله نیز گفت: تنها یک مورد مراجعه کننده به بیمارستان در سطح شهرستان داشته‌ایم که آن هم ناشی از استرس بوده است.

محمودیان بیان داشت: ارزیابی اولیه در حال انجام است و دو تیم ارزیاب به منطقه اعزم شده‌اند؛ ریزش کوه در یکی از روستاهای از توابع دهستان دیره اتفاق افتاده بود، اما با توجه به اینکه در جریان سال گذشته یک کانال در این منطقه حفر کرده بودیم این موضوع مانع از وارد آمدن خسارت به روستا شد.

فرماندار شهرستان گیلانغرب با بیان اینکه هیچ جاده‌ای مسدود نشده است، تصریح کرد: آب شهری کدورت پیدا کرده و یک روستا هم قطع برق داریم.

محبت جمالی‌نیا، فرماندار سرپل ذهاب نیز به خبرنگار مهر گفت: مشکل خاصی در شهرستان نداریم، کدورت آب نداشته‌ایم و برق هم وصل است.

وی افزود: در حال حاضر تیم مدیریت بحران در فرمانداری حاضر شده و وضعیت را رصد می کنیم.

کد خبر 4505739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha