۱۹ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۲۲

مالزی شریک برگزاری نمایشگاه گردشگری برلین ۲۰۱۹ شد

مالزی شریک برگزاری نمایشگاه گردشگری برلین ۲۰۱۹ شد

وزارت گردشگری و فرهنگ مالزی طی قراردادی شراکت رسمی مالزی در برگزاری نمایشگاه گردشگری برلین ۲۰۱۹ را اعلام کرد بخش خصوصی فعال در گردشگری ایران نیز امسال در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه بین المللی گردشگری برلین ((Die Internationale Tourismus-Börse (ITB) از سال ۱۹۶۶، نمایشگاه تجاری پیشرو در صنعت گردشگری جهانی بوده است. کشورها، شهرها، ایالات، آژانس های مسافرتی، تورها، صاحبان هتل ها و بسیاری از ارائه دهندگان خدمات سفر از بیش از ۱۸۰ کشوردنیا، پیشنهادات و تبلیغات خود را در نمایشگاه ITB ارائه می دهند. این نمایشگاه همه ساله در ماه مارس در مرکز نمایشگاه برلین (ExpoCenter City) برپا و توسط Messe Berlin GmbH برگزار می شود.ر

شناخت روندها و تفکر الهام بخش از همان ابتدا در دستورکار مسئولان این نمایشگاه برای رسیدن به موفقیت ITBقرار داشته است. با این وجود این نمایشگاه در ابتدا شروع خوبی نداشته است. اولین بار کار این نمایشگاه با ۹ غرفه از ۵ کشور دنیا از جمله آلمان، مصر، عراق، برزیل و گینه آغاز شد. با افزایش شمار گردشگران در دهه ۶۰ میلادی و شرکت های گردشگری این نمایشگاه توانست به موفقیت دست پابد. در دوران جنگ سرد حضور دو کشور مجارستان و رومانی از بلوک شرق در این نمایشگاه،ITB را به عنوان یک پلت فرم بی طرف و فرای مرزهای سیاسی حاکم در دنیا معرفی کرد.

در دهه ۷۰ میلادی ITB همچنان به رشد خود ادامه داد به طوریکه وسعت زمین محل برگزاری به ۲۰۰۰۰متر مربع رسید و از منظر کارشناسی نیز به عنوان شاخص سنجش استانداردها در سطح دنیا معرفی شد. با معرفی و ارائه فن آوری های علمی جدید، ITB برلین با ورود به بحث رسانه های جدید "New Media" نام خود را به عنوان پیشگام در این زمینه در دهه ۸۰ میلادی ثبت کرد.در دهه ۹۰ میلادی با تمرکز ITB بر موضوعات بهداشت، حفاظت از محیط زیست و صرفه جویی منابع طبیعی موجب افزایش آگاهی بیشتر در زمینه ارتباط محیط زیست و توریسم در حوزه گردشگری شد.

دیجیتال سازی همانطور که انقلابی در تمام صنایع ایجاد کرد موجب تغییر در صنعت گردشگری نیز شده است. نقش اینترنت سیار در گردشگری برای اولین بار در سال ۲۰۰۰ در نمایشگاه ITB مطرح شد و در همان زمان، بخش فناوری مسافرتی به عنوان یک بخش نمایشگاهی مجزا در ITB فعالیت خود را آغاز نمود به طوریکه تا به امروز، فناوری مسافرتی ثابت کرده است که یکی از بزرگترین، پویا ترین و بین المللی ترین بخش های این نمایشگاه است.

از ابتدای دهه ۲۰۰۰ برگزارکنندگان ITB بخشی را به سفرهای فضایی اختصاص داده و سفرهایی را مخصوص افراد فراجنسیتی، هم جنس گرا و دوجنسی قرار دادند. این نمایشگاه با ارائه "e Travel World" بزرگترین فن آوری دیجیتال مسافرت در جهان را به نمایش گذاشته و بازدید کنندگان را در مورد بازاریابی دیجیتال، رسانه های اجتماعی و خدمات مسافرتی دیجیتال آگاه نموده و در این زمینه سخنرانی ها و کارگاه های آموزشی کاربردی را برای علاقمندان ارائه می دهد.

حدود دو سوم از غرفه داران و ۴۰ درصد از بازدیدکنندگان از خارج از آلمان درITB حضور می یابند و غرفه داران میزان رضایت خود را از حضور در این نمایشگاه و میزان موفقیت خود در امر گردشگری به واسطه ITB را ۹۰ درصد اعلام می کنند و همچنان علاقمند به حضور دوباره می باشند. چراکهITB برلین انجمن ارتباطات و بازاریابی مرکزی و بزرگترین نمایشگاه خدمات صنعت گردشگری است.

غرفه داران ITB برلین از تمام سازمان های بین المللی کسب و کار و صنعت گردشگری در این نمایشگاه حضور می یابند. شرکت کنندگان شامل سازمان های گردشگری ملی و منطقه ای، دفاتر حمل و نقل، اپراتورهای تور، آژانس های مسافرتی، هتل ها، شرکت های بیمه های مسافرتی، شرکت های اجاره اتومبیل، تامین کنندگان صنعت گردشگری، سیستم های ارتباطی و اطلاعاتی، ناشران و سازمان های تحت نظر صنعت گردشگری بین المللی هستند.

از سال ۲۰۰۴ کنگره ITB برلین همزمان با نمایشگاه با بیش از ۲۳،۰۰۰ شرکت کننده، ۴۰۰ نفر از سخنرانان و مهمانان از متخصصان و سیاستمداران در ۴ روز برگزار می شود که در نوع خود بزرگترین کنفرانس گردشگری در جهان است. در این کنگره سمینارها، کارگاه ها و کنفرانس های مطبوعاتی موضوعات داغ در صنعت گردشگری را مطرح می کنند.

اهدای جایزه کتاب ITB برلین از سال ۲۰۰۲ از جمله برنامه های جانبی برگزار شده طی برپایی این نمایشگاه است. این جایزه به کارهای برجسته روزنامه نگاری و خدمات در زمینه گردشگری اهدا می شود. از سال ۲۰۰۰ نیز جایزه بهترین غرفه نیز از جنبه جذابیت در ارائه و نوآوری، به برنده این بخش اهدا می شود.

علاوه بر برپایی ITB در برلین، این نمایشگاه در برخی از دیگر نقاط دنیا مانند سنگاپور، چین و هند برگزار می شود. نمایشگاه ITB Asia همه ساله در ماه اکتبر در کشور سنگاپور با حضور ۷۰ کشور و ۹۶۵۰ شرکت کننده از ۱۱۰ کشور دنیا در بخش آسیایی ITB برگزار می شود. به موازات این نمایشگاه نیز کنگره سه روزه ITB با الگوی ITB Berlin برپا می شود. نمایشگاه BITB در دهلی نو نیز از سال ۲۰۱۶ با تمرکز بر گردشگران هند برگزار می شود.

ITB China یک نمایشگاه تجاری سه روزه است که به طور انحصاری بر بازار گردشگری چینی متمرکز است. ITB China در شانگهای بیش از ۸۵۰ ارائه دهندهمحصولات گردشگری شرکت می کنند. همزمان با نمایشگاه مانند سایر نمایشگاه های ITB، کنفرانس گردشگری China ITB نیز برگزار می شود وITB برلین در زمینه اجرا و عمل به اهداف به حقوق بشر، مبارزه با استثمار جنسی کودکان و زنان در گردشگری، عدالت اجتماعی و حفاظت از محیط زیست و حیوانات متعهد است.

ITB Berlin ۲۰۱۹

در نمایشگاه امسال که از تاریخ ۶ مارس ۲۰۱۹ آغاز و تا ۱۰ مارس ادامه دارد وزارت گردشگری و فرهنگ مالزی و ITB برلین طی قراردادی شراکت رسمی مالزی در برگزاری این نمایشگاه را اعلام کرده اند.

محمد نذری، وزیر گردشگری و فرهنگ مالزی، توضیح داده است که «هدف ما در دراز مدت رسیدن به ۳۶ میلیون گردشگر و ۳۷.۱ میلیاردیورو در آمد در سال مالی ۲۰۲۰ میلادی، براساس طرح حمل و نقل و گردشگری مالزی است.» لازم به ذکر است که قرارداد این همکاری از دوسال پیش از برپایی ITB Berlin ۲۰۱۹ یعنی در سال ۲۰۱۷ میان آلمان ومالزی منعقد شده است.

فناوری، تور و فعالیت (TTA) یکی از سریعترین بخش های در حال رشد صنعت گردشگری با هدف تسهیل خدمات مقصد است. بازار TTAدر نمایشگاه ۲۰۱۹ یک محل ملاقات مرکزی برای اپراتورهای تور، راهنماهای تور، ارائه دهندگان فناوری های روز و اپلیکیشن ها، نمایندگان فروش و واسطه ها خواهد بود. علاوه بر این، بازدیدکنندگان و غرفه داران و بازرگانان فرصت و امکان تبادل تجربیات در رویدادهای شبکه ای را در سالن های ۴.۱ و ۷.۱b خواهند داشت.

در سال ۲۰۱۸ میلادی ۱۰۰۰۰ شرکت کننده از ۱۸۰ کشور دنیا محصولات خود را برای بیش از ۱۷۰ هزار باردیدکننده ارائه دادند. گفته می شود کنگره  ۴ روزه  سال ۲۰۱۸ نیز چیزی حدود ۲۰ هزار مخاطب داشته و ۶ میلیارد یورو فروش از طریق این نمایشگاه صورت گرفته است.

چهار عنوان ار مهمترین عناوین سمینارهایی که بناست در کنگره امسال، که به موازات نمایشگاه از تاریخ ۶ الی ۱۰ مارس ۲۰۱۹ برگزار می شود، مطرح شوند به قرار زیر هستند:

  1. پایداری زیست محیطی
  2. ارتباطات آینده
  3. فراتر از گردشگری
  4. تغییر نیازهای مشتری

این مطلب را رایزنی فرهنگی سفارت ایران در آلمان تهیه و در اختیار خبرگزاری مهر قرار داده است.

کد خبر 4508131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha