پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ دی ۱۳۹۷، ۱۱:۰۵

آیت الله نورمفیدی:

گرانی باعث نگرانی مردم شده است/ منطقه آزاد خواسته به حق مردم است

گرانی باعث نگرانی مردم شده است/ منطقه آزاد خواسته به حق مردم است

گنبدکاووس- نماینده ولی فقیه در استان گلستان با بیان این که گرانی باعث نگرانی مردم شده است، گفت: منطقه آزاد خواسته به حق مردم استان گلستان است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید کاظم نورمفیدی صبح دوشنبه در برنامه سخنرانی رئیس جمهور در گنبدکاووس، اظهار کرد: یکی از امتیازات استان گلستان همدلی، وحدت و یکپارچگی امت اسلامی بوده و تمام اقوام و مذاهب در کمال صفا و صمیمیت در کنار یکدیگر زندگی می کنند.

وی افزود: اوایل انقلاب گروه های مختلفی وارد استان شدند تا گلستان را بر هم بزنند و امروز هم می خواهند نعمتی که خداوند به استان داده را از ما بگیرند اما مردم استان دست رد بر سینه تمام آنها زده اند.

نورمفیدی ادامه داد: مردم بسیار خوبی داریم که قدردان انقلاب هستند، امروز کشور ما در بخش های علمی، فناوری و بسیاری حوزه های دیگر پیشرفت های زیادی داشته است و عزت و استقلال هم داریم و باید قدردان آن باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان بیان کرد: مشکلاتی از قبیل گرانی و بیکاری موجب نگرانی مردم ما شده و انتظار مردم این است تا با کمک خداوند و زحمات مسئولین این مشکلات رفع شود.

وی با اشاره به برخی از مطالبات مردم شرق استان گلستان از دولت گفت: منطقه آزاد اینچه برون یکی از این مطالبات است که امیدواریم زودتر به نتیجه برسد و وارد مرحله عمل و اجرا شود.

وی تصریح کرد: راه آهن اینچه برون - گنبدکاووس و از آنجا به شاهرود و اتصال آن به خطوط ریلی سراسری و رسیدن به بندرعباس ، از خواسته های دیگر این مردم است.

نورمفیدی با بیان این که بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی و مرکز جامع سرطان از دیگر خواسته های مردم شرق استان از دولت تدبیر و امید است، اظهار کرد: مناطق مرزی ما با مشکل آب مواجه هستند و از نظر اقتصادی هم مشکلاتی دارند. اگر سد نرم آب تکمیل شود مشکل آب ۱۰۰ روستا و شهرهای گنبدکاووس، مینودشت، گالیکش و مراوه تپه حل می شود.

کد خبر 4512486

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha