به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست که ظهر دوشنبه با حضور نویسنده، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس فارس، برخی نویسندگان حوزه ادبیات پایداری برگزار شد، مدیر انتشارات بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس فارس عنوان کرد: پس از اینکه دوبار این کتاب را با دقت خواندم نکاتی گذرا به ذهنم رسید؛ درحالیکه کتاب بین خاطره و داستان در تعلیق است.
حجت الاسلام انصاری نژاد از فونت عربی کتاب انتقاد کرد و افزود: باید این اثر از نو ویرایش شود؛ حدس می زنم نویسنده در نگارش اثر کم حوصله بودهاست بنابر این باید نگاه عمیق تری در چاپ های بعدی به آن شود.
وی همچنین با توجه قرار گرفتن عکس هایی در انتهای کتاب خواستار معرفی افراد در این تصاویر شد.
انصاری نژاد همچنین اعلام کرد: در رویکرد آینده بنیاد با همراهی اکبر صحرایی، حمید اکبرپور، حسینی ارسنجانی و محمود نورآبادی شاهد تحول و چشم انداز جدیدی در حوزه انتشارات بنیاد باشیم.
در ادامه مرضیه مرادی منتقد ادبیات پایداری، گفت: کتاب «آه ماهی» خیلی از نظر طرح جلد زیبا و استفاده از شیوه نوین در جلد می تواند مخاطب را به سمت اثر بکشاند.
وی پیرامون متن کتاب یادشده، عنوان کرد: نویسنده مانند آشپز است و اگر دستپختش خوب باشد مخاطب تا انتها آنرا دنبال خواهد کرد.
مرادی در ادامه با تاکید بر اینکه نویسنده آن چنان باید توانمند باشد که مخاطب را جذب کند، افزود: وارد متن کتاب که می شویم با صحبت های دلشاد مواجه می شویم که دچار گسست است.
این بانوی منتقد افزود: به هم ریختگی فعل ها فراتر از آنچه که انتظار می رود است یعنی اینکه مخاطب در زمین و زمان در حال تعلیق به سر می برد.
وی با یادآوری اینکه ویرایش محتوایی در آثار دفاع مقدس باید پیش از انتشار انجام گیرد، درباره عنوان کتاب را مورد توجه قرار داد و استفاده از این نام را اسطوره ای و بجا دانست.
سپس حمید اکبرپور به عنوان منتقد دوم به بررسی کتاب آه ماهی پرداخت و عنوان کرد: نویسنده تلاش کرده است غلام دلشاد و شخصیت های فرعی را به روشنی معرفی کند.
وی نیز عنوان اثر را زیبا و جذاب دانست و افزود: نویسنده در کتاب «آه ماهی» ژرف ساخت خوبی پیدا کرده است.
به گفته اکبرپور، واژه ماهی از دیدگاه مولانا سالک را تداعی می کند، درحالیکه غلام دلشاد هم در این اثر سالک است.
وی تعابیر زیبا را در این کتاب کم ندانسته و به بخش هایی از این تعابیر پرداخت، در ادامه میثم محمدی، نویسنده اثر به روند نگارش کتاب یادشده پرداخت، این در حالی است که خلیل شفیعی در پایان جلسه به شعرخوانی پرداخت.
به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «آه ماهی» بر اساس خاطرات غلام دلشاد، جانباز ۷۰ درصد شیمیایی توسط میثم محمدی نوشته و از سوی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان فارس منتشر شد.
نظر شما