به گزارش خبرنگار مهر، مرحله بیست و یکم از طرح رعد پلیس پیشگیری در ۷۲ ساعت گذشته انجام شد.
سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت، گفت: با تلاش همکارانم در پلیس پیشگیری و اخذ ۲۶۷ حکم قضائی توانستیم ۵۰۰ نفر از سارقان، مالخران و عوامل و همدستان آنها را شناسایی و دستگیر کنیم.
وی افزود: در این مرحله از طرح رعد، حدود ۷۰۰ پرونده سرقت در دستور کار پلیس قرار گرفت و ۷۶۵۰ مورد اموال مسروقه، ۱۶۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت کشف و ۱۹ باند سارقان منهدم شد.
فرمانده انتظامی پایتخت ادامه داد: ارزش اموال مسروقه کشف شده در مرحله بیست و یک طرح رعد بالغ بر ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است.
رحیمی درباره اقدامات پلیس برای برخورد با قاچاقچیان و کشف کالای قاچاق در بیست و یکمین مرحله از طرح رعد گفت: در این مرحله ۵۵ پرونده قاچاق کالا تشکیل و ۳۰ هزار از انواع کالای قاچاق کشف شده، ۳۳ قاچاقچی بازداشت و ۵ باند منهدم شدند که ارزش کالای قاچاق کشف شده حدود ۴ میلیارد تومان است.
رئیس پلیس پایتخت با اشاره به کشف ۲۹ سلاح جنگی، ۸۸ قبضه سلاح سرد و بازداشت ۱۹ نفر در رابطه با سلاح از برخورد پلیس با ۵۷ توزیع کننده اقلام ضدفرهنگی و مشروبات الکلی در این مرحله از طرح خبر داد.
وی با بیان اینکه اقدامات پلیس درباره برخورد با سارقان آفندی است، یادآور شد: در تهران ضمن مهار سرقت، از شکلگیری جرائم سازمان یافته جلوگیری شده و امنیت و احساس امنیت حاکم بر تهران حاصل تلاشهای همکاران است.
رحیمی با بیان اینکه وضعیت نگران کننده سرقت گوشی در پایتخت مهار شده، خاطرنشان کرد: باید میزان مجازات تعیین شده برای جرائم جدیتر شود.
رئیس پلیس پایتخت با اشاره به اجرای طرح «مها» در پلیس پیشگیری پایتخت درباره این طرح، افزود: در طرح «مها» واحدهای صنفی مهم اعم از طلافروشیها، مراکز تجاری و... با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ ارتباط پیدا میکنند، از ابتدای سال تاکنون اقدامات فراوانی درباره این طرح انجام شده و با اجرای آن، ۴۰۰ هزار بار زنگ مراکز متصل به طرح مها به صدا درآمده که در تمام موارد پلیس در صحنه حاضر شده و به بررسی موضوع پرداخته است. البته شاید در حدود ۲ درصد از این زنگها مربوط به سرقت بوده اما به همکاران در کلانتریها اعلام کردهام که پس از به صدا درآمدن زنگ مراکزی که متصل به سامانه مها هستند، باید در محل حاضر شده بررسیهای لازم را انجام دهند.
وی درباره جمعآوری معتادان متجاهر از سطح پایتخت گفت: در تهران بزرگترین مشکل ظرفیت کم برای نگهداری معتادان متجاهر است که در پی این هستیم با همکاری سپاه بتوانیم حدود ۱۵ هزار معتاد متجاهر را از کف خیابان جمعآوری کنیم.
رحیمی با بیان اینکه مدت زمان نگهداری معتادان متجاهر در مراکز بازپروری باید افزایش پیدا کند، متذکر شد: مدت ۳ ماه نگهداری معتادان متجاهر در مراکز بازپروری بسیار کم است و باید به ۶ ماه تا یک سال افزایش پیدا کند که در این رابطه نیز بحثهای فراوانی صورت گرفته است.
رئیس پلیس پایتخت در خصوص طرح زوج و فرد، گفت: محدوده زوج و فرد و طرح ترافیک صرفا با دوربین کنترل میشود و پلیس برای کنترل محدوده زوج و فرد و طرح ترافیک از نیروی انسانی استفاده نمیکند.
نظر شما