به گزارش خبرگزاری مهر، در آغاز این جلسه آیت الله علم الهدی ، در سخنانی به تبیین این سخن حضرت امام (ره) پرداخت که گفت: مجلس خبرگان تقویت رهبری است.
نماینده مردم استان خراسان رضوی ظرفیت مجلس خبرگان را به واسطه حضور نخبگان علما بسیار بالا خواند و گفت: انتظار این است که این مجلس در همه مسائل سیاسی و اجتماعی حضوری تاثیر گذار داشته باشد. این نهاد علمی و فقاهتی می تواند پشتوانه ای متین و قوی برای تقویت مواضع رهبری باشد.
وی با انتقاد از اندیشه های متحجرانه و لیبرالی افراطی گفت: هر دو اندیشه همنوا با دشمنان در تلاشند تا پایه های اصل اعتقادی ولایت فقیه را در جامعه سست نمایند.
آیت الله قریشی دومین ناطق قبل از دستور بود که در آغاز دوره چهارم با گرامیداشت نمایندگان متوفی در سه دوره گذشته گفت: همه آنان از بزرگان حوزه های علمیه و جامعه بودند و باید فعالیت ها و اندیشه های آنان به جوانان گفته شود.
نماینده استان آذربایجان غربی در ادامه سخنان خویش پیشنهادهایی برای برگزاری بهتر اجلاس خبرگان ارائه کرد.
درادامه حجت الاسلام حسینی بوشهری نیز با تقدیر از حضور مردم در انتخابات آذر ماه گفت: مردم ایران همیشه پشتوانه نظام اسلامی هستند وهر بار که نیاز شد، با حضور معنا دار باعث یاس دشمنان شده اند.
نماینده مردم استان بوشهر با تبیین جایگاه مجلس خبرگان رهبری گفت: ارتباط مستقیم و غیر مستقیم با رهبری بر اعتبار این مجلس افزوده است و همین اعتبار باعث می شود که نمی تواند از مسائل جزیی زندگی مردم غافل شود چون حمایت مردم بهترین پشتوانه تقویت رهبری است.
آخرین ناطق قبل از دستور حجت الاسلام اسلامیان بود که حضور حداکثری مردم در انتخابات خبرگان را دارای پیامی روشن دانست و گفت: اعتقاد دینی مردم و ایمان قلبی آنان به لزوم حضور ولی فقیه مردم را پررنگ تر از دیگر انتخابات به صحنه آورده است.
نماینده استان چهارمحال و بختیاری، با انتقاد از مسائل فرهنگی کشور ، خواستار توجه بیشتر مسئولان شده است.
در ادامه نتایج رای گیری برای سه کمیسیون اعلام و برای کمیسیون های دیگر رای گیری شد.
نظر شما