۲۷ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۴۵

مطالعات بریتانیا نشان می دهد؛

طلاق والدین عامل بروز اختلالت روانی در فرزندان

طلاق والدین عامل بروز اختلالت روانی در فرزندان

مطالعات نشان می دهد جدایی و طلاق والدین رابطه مستقیم با بروز اختلالات روانی در فرزندان داشته و منجر به آسیب به سلامت روانی آن ها می شود.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از گاردین، مطالعات نشان می دهد جدایی و طلاق والدین رابطه مستقیم با بروز اختلالات روانی در فرزندان داشته و منجر به آسیب به سلامت روانی آن ها می شود.

بنابر مطالعات انجام شده در کشور انگلستان بر روی بیش از ۶ هزار کودک و نوجوان، جدایی والدین موجب آسیب روانی به کودکان به ویژه فرزندان ۷ سال به بالا شده و احتمال ابتلا به افسردگی و دیگر بیماری های سلامت روان در بزرگسالی را افزایش می دهد.

بر اساس تحقیقات، آمار اختلالات احساسی مانند اضطراب و افسردگی میان کودکان ۷ تا ۱۴ ساله ای که والدین آن ها از یکدیگر جدا شده اند، ۱۶ درصد و اختلالات رفتاری ۸ درصد بالاتر از دیگر کودکان است.

این درحالی است که این تاثیرات منفی بر روی کودکان ۳ تا ۷ کم تر دیده شده است.

به علاوه اثرات مخرب جدایی والدین بر روی دختران موثر تر بوده و مشکلات رفتاری یا افسردگی به دلیل عامل، میان پسران کم تر از دختران است.

یافته ها نشان می دهد، آسیب های طلاق والدین بر سلامت روان کودکان، در خانواده های فقیر و غنی برابر بوده و حتی فرزندان خانواده های ثروتمند نیز در معرض این عوارض قرار دارند.

یکی از نویسندگان این گزارش درخصوص مضرات طلاق بر روی فرزندان می گوید: نبود پدر در خانواده تاثیر بسیار بدی بر روی فرزندان به ویژه زنان و دختران دارد.

کد خبر 4515985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha