۲۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۲:۴۰

گزارش مهر از معضلات ساخت یک پروژه

اسلامشهر در حسرت بیمارستان/نوسان قیمتها کار ساخت را عقب انداخت

اسلامشهر در حسرت بیمارستان/نوسان قیمتها کار ساخت را عقب انداخت

اسلامشهر- شهرستان اسلامشهر به عنوان یکی از نزدیک ترین شهرستان ها به تهران و دومین شهر پرجمعیت این استان، از فقدان بیمارستانی متناسب با جمعیت خود رنج می برد.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها-وحید محمدی یکتا: کمبود زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در اسلامشهر، سبب نارضایتی و گلایه مندی اهالی این شهرستان ۷۰۰ هزار نفری شده است، جالب است، بدانید، اسلامشهر، شهرستانی است، که با ۷۰۰ هزار نفر جمعیت تنها یک بیمارستان تأمین اجتماعی دارد.

علی اقبالی یکی از شهروندان اسلامشهری ضمن گلایه مندی از نداشتن سونوگرافی در بیمارستان این شهرستان به خبرنگار مهر گفت: از صبح زود باید به بیمارستان مراجعه کرده و نوبت بگیریم، تا ساعت ۱۰ و یا ۱۱ بخواهد نوبتمان شود.

محمد علوی، دیگر شهروند اسلامشهری نیز در این خصوص گفت: تنها بیمارستان اسلامشهر به ویژه بعد از ظهرها بسیار شلوغ است و به راحتی پذیرش نمی‌شود، حتی اگر بیماری با حال نامساعد به این بیمارستان بیاید، پذیرش نشده و باید به تهران مراجعه کند.

برای کمبود تخت بیمارستانی در اسلامشهر، ۱۰ سال پیش عملیات ساخت بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی این شهرستان آغاز شد، اما عملیات اجرایی آن علی رغم هزینه ۵۰ میلیارد تومانی از حد سفت کاری فراتر نرفته و تنها نیمی از اقدامات فیزیکی در آن انجام شده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در خصوص ساخت این بیمارستان به خبرنگار مهر گفت: ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل و بهره‌برداری این بیمارستان نیاز است، که این اعتبار تأمین شده است.

محمدرضا سلمانی نوسان قیمت را اصلی ترین مشکل ساخت این بیمارستان دانست و گفت: هر روز که تکمیل و بهره‌برداری از این بیمارستان به تأخیر می‌افتد با مشکل نوسان قیمت‌ها در زمینه تجهیزات روبه‌رو می‌شویم و نگرانی‌ها در این مورد بیشتر می‌شود.

پایان سال ۹۸؛ زمان تکمیل بیمارستان اسلامشهر

فرماندار اسلامشهر در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: هزینه‌های بیمارستان می‌بایست، توسط مسئولین بهداشتی لیست و ارائه شود، تا از طریق بودجه‌های اعلام شده سازمان مدیریت پیگیری کنیم، تا عملیات ساخت بیمارستان متوقف نشود و در نهایت تا پایان سال ۹۸ شاهد افتتاح آن باشیم.

مسعود مرسلپور گفت: ساخت این بیمارستان در کنار مترو اسلامشهر و تصفیه خانه دوم این شهرستان از پروژه‌های اولویت دار اسلامشهر است، که پیگیری‌های لازم در این خصوص در حال انجام است.

وی افزود: در حال حاضر کارگاه عملیاتی ساخت بیمارستان که غیرفعال بود، مجدداً فعال شده و به کار خود ادامه می‌دهد و تنها مشکل موجود بروز اختلاف بین وزارت بهداشت و پیمانکار به دلیل افزایش قیمت‌های اخیر در کشور است.

فرماندار اسلامشهر گفت: اگر این اختلاف حل نشود، پیگیری خواهیم کرد و پیمانکار جدیدی برای ادامه فعالیت در بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی انتخاب خواهد شد.

وی که تجربه تکمیل بیمارستان‌های نیمه کاره را پیش از این در قرچک داشته است، در پاسخ به این سوال که چه زمانی بیمارستان اسلامشهر تکمیل می‌شود، گفت: این بیمارستان تا پایان سال ۹۸ تکمیل و راه اندازی خواهد شد، البته اگر اختلافات پیمانکار با وزارت بهداشت پیش نمی‌آمد، بخش‌هایی از بیمارستان پیش از پایان سال ۹۸ راه اندازی می‌شد، اما در شرایط کنونی پایان سال ۹۸ زمان تکمیل قطعی بیمارستان خواهد بود.

تغییر مجری ساخت بیمارستان از وزارت راه به وزارت بهداشت

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی در سفر اخیر خود به اسلامشهر در گفتگو با خبرنگار مهر دلیل تعویق چندین ساله ساخت این بیمارستان را تغییر مجری آن از وزارت راه و شهرسازی به وزارت بهداشت و درمان دانست و افزود: با پیگیری‌هایی که انجام شد، این تغییر دستگاه مجری انجام شد.

محمدرضا عارف افزود: دیگر مشکلی از لحاظ قانونی وجود ندارد و می‌بایست، مسئولین اجرایی مقدمات ادامه فرآیند ساخت این بیمارستان را فراهم کنند و به سرعت عملیات آن به پایان برسد، تا در پایان سال ۹۸ شاهد بهره برداری از این بیمارستان و ارائه خدمات در خور به مردم باشیم.

در صورت راه اندازی این بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی، از مراجعه ۴۰۰ هزار نفر از اهالی جنوب غربی استان تهران به بیمارستان‌های شهر تهران ممانعت به عمل خواهد آمد و علاوه بر تأثیرات مثبت در هزینه مردم این شهرستان و کاهش تراکم بیمارستان‌های تهران شاهد کاهش ترافیک در تهران نیز خواهیم بود.

کد خبر 4516188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha