به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا یوسفی ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه اشتغال، گفت: استان زنجان در حوزه اعتبارات جذبی در بخش اشتغال روستایی عملکرد خوبی دارد.
وی از اختصاص اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی در بخش اشتغال روستایی خبر داد و اظهار کرد: ۲۲ هزار و ۵۰۹ میلیارد ریال اعتبار برای مرحله چهارم اشتغال پایدار روستایی اختصاصیافته و درخواست استان نیز در زمینه اخذ اعتبارات مازاد یک هزار میلیارد ریال است.
یوسفی تأکید کرد: در مجموع از محل حوزههای صنعت، معدن و تجارت، کشاورزی، تعاون کار و رفاه اجتماعی، میراث فرهنگی و گردشگری، معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور و راه و شهرسازی تعداد فرصت اشتغال پیشبینیشده برای استان زنجان ۳۵ هزار و ۹۱۶ نفر است.
وی افزود: طبق قانون حمایت از اشتغال روستایی تا سقف ۱۵۰ میلیارد ریال تفویض اختیار شده و اولویت تخصیص به طرحهای بالای ۶۰ درصد و طرحهای قدیمی که هزینه ناشی از نوسانات ارز دارند، به استانها اختصاص یافت.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زنجان بابیان اینکه در اشتغال روستایی افزایش بیمهشدگان موردنظر نبوده و در دستورالعمل جدید به این امر تأکید بسیاری شده است، ابراز کرد: افرادی که از تسهیلات روستایی برخوردار میشوند از تسهیلات بیمهای در این زمینه بهرهمند خواهند شد.
یوسفی با بیان اینکه استان زنجان در جذب تسهیلات رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: زنجان در زمینه کارآفرینی روستایی ۳۱۷ کارآفرین برتر کشوری دارد.
وی افزود: یکی از پایگاههای فعال برای ظرفیتهای تولیدی، روستاها هستند و در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه اشتغالزایی و اقتصاد مقاومتی طرحهای اشتغالزایی در روستاها اجرا میشود.
نظر شما