پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

اخبار امنیتی یمن؛

حمله موفق پهپادی به مواضع نظامیان سعودی در عسیر

حمله موفق پهپادی به مواضع نظامیان سعودی در عسیر

منابع یمنی از حمله پهپادی ارتش و کمیته های مردمی یمن به مواضع ارتش عربستان در عسیر و نیز عملیات موفق ضد سعودی ها در نجران و جیزان خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المسیره، منابع یمنی از عملیات موفق یگان پهپادی ارتش و کمیته های مردمی یمن به مواضع ارتش عربستان در الربوعه در عسیر خبر دادند.

از سوی دیگر ارتش و کمیته های مردمی یمن در عملیاتی موفق ادوات و تجهیزات نظامی ارتش عربستان در جیزان را منهدم کردند.

در جریان انهدام خودرو نظامیان سعودی در شرق جبل الدود در جیزان با موشک هدایت شونده این خودرو نظامی منهدم شد و سرنشینان آن کشته شدند.

منابع یمنی همچنین از کمین محکم ارتش و کمیته های مردمی یمن علیه مواضع نظامیان سعودی در السدیس در نجران خبر دادند و اعلام کردند که در این کمین قوی، شماری از نظامیان سعودی کشته و زخمی شدند.

کد خبر 4527696

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha