آوات طاهرپور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دانش آموزان و دانشجویان نخبه اختراعات خود را در جشنواره های رویش ثبت میکنند و درصورت تایید اختراعات و میز اگر اختراعات آنها از نظر تجاری سازی نیز حائز امتیاز لازم شود سطح اختراعات آنان به سطوح ۲ و ۱ ارتقا خواهد یافت.
وی افزود: در سطح استان اختراعات بسیاری هر ساله توسط نخبگان دانش آموزی و دانشجویی به ثبت میرسد و ما در صدد افزایش افراد تحت حمایت و خدمت رسانی بیشتر به آنان هستیم.
رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه تصریح کرد: از طرحهایی که اکنون در بنیاد نخبگان استان کرمانشاه تدوین و در حال اجرا بوده می توان به طرح هیوا اشاره کرد.
وی عنوان داشت: طرح هیوا مخفف عبارت هدایت، یاریگری و واکاوی استعدادهای برتر است که هدف از اجرای آن آشنایی سایر شهرستان های استان باآیین نامه های بنیاد ملی نخبگان است.
طاهرپور با بیان اینکه این طرح از مهر ماه در کرمانشاه آغاز شده است، ادامه داد: تاکنون در برخی از شهرستانها این طرح به اجرا در آمده است و در صدد اجرا در سایر شهرستان های استان هستیم.
به گفته رئیس بنیاد نخبگان استان کرمانشاه، در این طرح به طور جدی درصدد تبیین آییننامههای بنیاد ملی نخبگان برای دربرگیری طیف وسیعی از افراد نخبه و استعداد برتر هستیم تا افراد بیشتری بتوانند از ظرفیت و تسهیلات مربوطه استفاده کنند.
نظر شما