۱۷ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۲۳

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز:

صادرات طلای تبریز به حد صفر رسیده است

صادرات طلای تبریز به حد صفر رسیده است

تبریز- رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز گفت: قوانین گمرک و بانک مرکزی صادرکنندگان را با رقم شدید مالیاتی مواجه کرد و اکنون صادرات طلای تبریز به حد صفر رسیده است.

به گزارش خبرنگارمهر، مهدی بحرمانی امروز ظهر در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر  با اشاره به توقف صادرات طلای تبریز افزود: ۱۲سال قبل تبریز جزو یکی از شهرهای صادر کننده مهم طلا بود ولی قوانین گمرکی و قوانین بانک مرکزی دست صادرکنندگان را بست و همکارانی که در امر صادرات طلا فعال بودند با رقم شدید مالیاتی مواجه شده و صادرات خود را قطع کردند و می توان گفت صادرات طلای تبریز در حد صفر است و اگر قوانین اصلاح شود می توان به صادرات طلا امیدوار شد.

وی افزود: یکی از مهم ترین مشکلات مربوط به این حوزه را بحث مالیات بر ارزش افزوده ذکر کرد  گفت: ۹سال قبل  موضوع مالیات بر ارزش افزوده بدون اقدامات و نظر کارشناسی تصویب شده است و متاسفانه  مواردی که قانون گذار در نظر داشت اجرایی نشده است .

وی افزود: علیرغم اینکه ۹سال از قانون مصوب شده سپری شده است ولی دستگاه ها و سامانه های فروش و زیرساخت ها آماده نیست و هیچ اقدامی صورت نگرفته است و تعیین تکلیف بدهی مالیات ها از سال های قبل باعث ایجاد مشکلات بزرگی شده است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز با اشاره به وجود پروانه های کسب فعالان حوزه طلا و نقره اظهارداشت: یک هزار و ۱۳۹واحد تولید طلا پروانه معتبر اخذ کرده و ۳۸۹ پروانه کسب نیز در دست اقدام است.

وی با اشاره به افزایش قیمت طلا در کشور از تغییر کاربری صنف طلا فروشان و ابطال پروانه های کسب آنها خبر دادو افزود: با توجه به افزایش قیمت طلا در این مدت ۱۵درصد پروانه کسب ابطال شده و ۱۵درصد تغییر رسته داده اند یعنی طلافروشی خود را جمع کرده و به نقره فروشی تغییر داده اند.

بحرمانی با اظهار تاسف از رکود پیش آمده در بازار طلا ادامه داد: از یک هزار و ۱۰۰ واحد تولیدی دارای کد شناسایی استاندارد تنها ۲۵۰واحد فعال هستند و این واحدها نه با قدرت قبلی بلکه با یک پنجم ظرفیت خود کار می کنند و تحمل این وضع و سرپا نگه داشتن این کارگاه ها کار بسیار سختی است.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز با اشاره به کیفیت طلای تبریز تاکید کرد: تبریز سومین قطب تولید طلا در کشور است  و فناوری تبریز در تولید طلا با فناوری کشور  ترکیه برابراست.

بحرمانی در ادامه تبریز را دومین قطب تولید نقره در کشور اعلام کرد و گفت: با وجودی که صنعت نقره سازی همپای صنعت فولاد و ریخته گری است ولی مسوولان و دولتمردان آن چنان که باید توجهی به صنعت نقره سازی نداشته اند در حالی که نقره سازی می تواند به صورت صنعتی شکوفا شده و در اقتصاد بدون نفت ارز آوری فراوانی داشته باشد.

کد خبر 4535835

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha