۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۵۱

رئیس سازمان بازرسی کل کشور خبرداد:

اتخاذ تصمیمات جدید برای کارخانه‌های دارای مشکل

اتخاذ تصمیمات جدید برای کارخانه‌های دارای مشکل

 رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: تصمیمات خوبی درباره کارخانه هپکو و کارخانه‌های دیگر که دارای مشکل بودند اتخاذ شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، قاضی ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور در آئین تکریم و معارفه بازرس کل استان مرکزی با تبریک چهل سالگی انقلاب اسلامی گفت: همان طور که جناب استاندار اشاره داشتند، طبق اصل ۱۷۴ قانون اساسی، وظیفه سازمان بازرسی نظارت بر حسن جریان امور کشور و اجرای صحیح قوانین است. معمولا مدیران دوست ندارند که از سوی مرجعی بازخواست شوند. ولی باید توجه داشت که هدف همه ما یکی است؛ وظیفه من بازرسی، وظیفه شما اجرایی و وظیفه دادگستری، کار قضایی است و هر کدام باید تلاش کنیم کار خود را به نحو احسن انجام دهیم و جمع این کارها در راستای پیشبرد اهداف نظام است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: وظیفه سازمان بازرسی پیشگیری، ضد فسادی و آمبودزمانی است. البته وظیفه آمبودزمانی سازمان بیشتر معطوف به خارج از کشور است تا بتوانیم اقدامات و عملکرد ضدفساد خود را به مجامع بین المللی و سایر کشورها ارائه داده و با دیگران تبادل تجربیات داشته باشیم.

وی با ابراز تاسف درباره سطح بالای ادارک فساد در کشور گفت: ادارک فساد در کشور ما بالاتر از میزان واقعی فساد است. همین موضوع سبب شده، سازمان شفافیت بین الملل در رتبه بندی سالانه خود امتیاز کشور ما را کاهش و همراه با امتیاز کشور روسیه، ۲۸ اعلام کند. البته امتیاز دو سوم کشورهای جهان زیر ۵۰ است. حتی آمریکا نیز امسال از گروه ۲۰ کشور اول دنیا از نظر پاکی خارج شده و سقوط داشته است. البته این موضوع دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد؛ شاید شاخص‌های سازمان شفافیت بین الملل برای رتبه‌بندی کشورها تغییر کرده که دو امتیاز هم از کشور ما کم کرده است.

قاضی سراج با اشاره به شاخص ادارک فساد در کشور خاطرنشان کرد: متاسفانه اکنون شاهد موج وسیعی از هجمه رسانه‌های ضد انقلاب من جمله ماهواره‌های فارسی زبان و شبکه‌های مجازی درباره میزان بالای فساد در کشور هستیم. در مورد ایران شاهد بمباران رسانه‌ای درباره فساد مسئولان هستیم که قطعا این گونه نیست. ممکن است یک درصد پایینی در کشور فساد باشد که پرونده‌های آن‌ها تشکیل و در حال رسیدگی است، ولی این طور نیست که بگوییم درصد بالایی از مسئولان ما فاسد هستند.

قاضی سراج تاکید کرد: وظیفه همه بخش‌های نظام این است که مانع این تبلیغات وسیع شده و واقعیت را به مردم منعکس کنیم تا باعث کاهش ادارک فساد در جامعه شویم. مثلا در گذشته شاخص اداراک سرقت در جامعه فوق العاده بالا بود، به نحوی که این تصور در جامعه وجود داشت که اگر منزل خود را ساعاتی تنها بگذارند، مورد سرقت قرار می‌گیرد که دیدیم نیروی انتظامی در این زمینه موفق عمل کرده و با استفاده از ابزار تبلیغات، الان این احساس در جامعه نیست.

وی با اشاره به توطئه دشمن درباره فاسد نشان دادن مسئولان نظام گفت: دشمن تلاش دارد با تبلیغات سوء، مسئولان کشور را از چشم مردم بیندازد. متاسفانه برخی افراد در داخل کشور نیز آب به آسیاب دشمن ریخته و این فضا را تقویت می‌کنند. این ها، چون می‌خواهند همواره در صدر اخبار باشند، مصاحبه‌هایی درباره فساد می‌کنند که واقعیت ندارد. اخیرا یکی از این افراد گفته که فساد سیستمی شده است. این در حالی است که این موضوع به هیچ وجه واقعیت ندارد. به عبارتی اگر فساد سیستمی شده باشد باید متوجه کل مسئولین کشور باشد که این طور نیست. این افراد اگر فسادی دیدند، به جای آنکه به محاکم قضایی معرفی کنند در شبکه‌های خبری منعکس می‌کنند که قطعا کار اشتباهی است. چون درصد بالایی از این موضوعات بیشتر فضاسازی‌های جناحی و سیاسی است و واقعیت ندارد. البته ناگفته نماند که سازمان بازرسی کل کشور از کسانی که این مصاحبه‌ها را انجام می‌دهند بازخواست کرده و می‌خواهد تا دلیل و مستندات گفته‌های خود را ارائه کنند تا آن را مورد رسیدگی قرار دهند و اگر سند و مدرکی برای گفته‌های خود نداشته باشند، به محاکم جهت پیگیری قضایی معرفی خواهند شد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به تحریم‌ها و شرایط اقتصادی کشور گفت: در حال حاضر وسط یک جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم. ولیکن با تمام این فشارها و نیز به رغم شرایط جوی نامساعد، امسال در راهپیمایی ۲۲ بهمن شاهد حضور بی سابقه مردم بودیم. در استان مرکزی همان طور که مسئولان استانی گفتند شاهد افزایش ۲۰ درصدی حضور مردم نسبت به سال گذشته بودیم که احتمالا در همه استان‌ها وضع به همین صورت بوده است.

وی با اشاره به زودگذر بودن شرایط اقتصادی کشور گفت: باید این اطمینان را به مردم بدهیم که شرایط فعلی کشور زودگذر خواهد بود و از این رو باید مقداری سختی را تحمل کنیم، انشاالله این برهه را نیز همچون برهه‌های گذشته پشت سر خواهیم گذاشت.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکید کرد: به رغم تمامی این فشارها اگر می‌خواهیم استقلال داشته باشیم باید ولو در کوتاه مدت، این سختی‌ها را تحمل کنیم. باید فراموش نکنیم که نظام جمهوری اسلامی ایران بحران‌های زیادی را پشت سر گذاشته که سراغ نداریم هیچ نظام مستحکمی در دنیا که دو بحران از بحران‌هایی که ما را تهدید می‌کرد، را تحمل کرده باشد. کویت را ببینید که چطور اشغال شد. ولی کشور ما در حالی که تنها بود، با دست خالی مقابل دشمنی که از سوی تمام قدرت‌های جهانی تجهیز شده بود، ایستاد و توانست آن را بیرون کند. تنها جنگی که حتی یک متر از خاک خودمان را نداده‌ایم، جنگ هشت ساله جهان علیه ایران بود. همزمان با جنگ، از طریق عوامل داخلی خود، ۱۷ هزار شهید از ما گرفتند؛ علاوه بر مسئولان، افراد عادی کوچه و بازار و حتی رزمندگان ما که به مرخصی می‌آمدند را ترور کردند. منافقین تعداد زیادی از اعضای کمیته انقلاب ما را زنده به گور کردند. در آن شرایط که ما تجربه جنگ را نیز نداشتیم توانستیم این شرایط را پشت سر بگذاریم.


وی ادامه داد: با این شرایط سخت، نظام حفظ شد. قطعا خدا می‌خواهد آسیبی به این نظام نرسد. امروز دومین روز از دهه پنجم انقلاب است. امروز از لحاظ امنیت در سطح بسیار بالایی قرار داریم. در هیچ کشوری امنیت کشور ما نیست که آن هم به خواست خداوند و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری است.


رئیس سازمان بازرسی کل کشور اظهار داشت: چهل سال است با همه فشارها روی پای خود ایستاده ایم. بحمدالله وضعیت کشور نسبت به گذشته بهتر است. از نظر معیشتی مردم مخصوصا طبقه پایین جامعه مشکل دارند که امیدواریم با تمهیداتی که دولت درنظر گرفته و تصمیماتی که در جلسات سران قوا اتخاذ می‌شود، این نگرانی نیز رفع شود. کافی است ما متحد باشیم. مردم نیز همیشه چند قدم از ما مسئولین جلوتر هستند. شما دیدید که در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی چه جمعیت عظیمی به خیابان‌ها آمدند. البته باید توجه داشته باشیم که مردم به خاطر مسئولین نمی‌آیند. بلکه به خاطر رهبری، اصل نظام و انقلاب می‌آیند.


وی با تاکید بر ریشه کن کردن فساد در جامعه گفت: ما انتظار نداریم حتی حیثیت یک مدیر خدشه دار شود. چرا که اعتقاد ما بر این است که مدیران سرمایه نظام هستند. امروز که در ابتدای دهه پنجم از انقلاب هستیم، روز کارآیی مدیران برای نظام است و وظیفه خود می‌دانیم از مدیران حمایت کرده و آنان را از گزند فساد دور کنیم. تلاش سازمان بازرسی کل کشور بر این است قبل از آنکه اتفاقی بیفتد مدیر را مطلع کرده و اجازه ندهیم افرادی که دنبال دام گذاشتن برای مدیران هستند، موفق شوند. باید همه همکاری کنید تا اگر مسئول و فردی دچار خطا و لغزش شده باشد، قبل از ورود سازمان، خودتان تذکر بدهید.

قاضی سراج با اشاره به مشکلات کارگران در استان مرکزی مانند کارگران هپکو و ... گفت: تصمیمات خوبی درباره کارخانه هپکو و کارخانه‌های دیگر که دارای مشکل بودند اتخاذ شد. انشاء الله مشکلات این کارگرها در آینده نزدیک برطرف شود و در آینده مشکل کارگری در استان مرکزی نداشته باشیم.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در پایان ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های حسام عشقی، سید مهدی تقوی را به عنوان بازرس کل استان مرکزی معرفی کرد.

کد خبر 4541461

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha