به گزارش خبرگزاری مهر، نیکنام حسینی پور مدیرعامل موسسه خانه کتاب عصر دیروز سهشنبه ۳۰ بهمن با حضور در کتابفروشی آوند از بخشهای مختلف این کتابفروشی بازدید کرد و در جریان برنامههای این کتابفروشی قرار گرفت.
حسینیپور در این بازدید، تاسیس کتابفروشی آوند در یک بافت مسکونی را قابل ستایش دانست و گفت: سیاست ما تقویت کتابفروشیهای محلی است. رشد و حمایت از کتابفروشیهای محلی به نفع صنعت نشر است؛ این تقویت، ارتباط خانوادهها و اصناف فرهنگی با کتابفروشیها را به دنبال دارد. همچنین کتابفروشیها میتوانند با شناخت ذائقه مصرفی مخاطبان خود، خوراک فرهنگی مناسب همان منطقه را در اختیارشان قرار دهند.
در ادامه این بازدید، علی دهگانپور مدیر کتابفروشی آوند با بیان اینکه افزایش ناگهانی قیمت کتاب روی خرید آن از سوی مصرفکننده تاثیر گذاشته، گفت: ناشران به دلیل افزایش قیمت کاغذ دیگر کتاب چاپ نمیکنند. طوریکه تاکنون ۴۰ عنوان از کتابهای ما در انتشارات مانده است. در این صورت سفارش مشتریها پاسخ داده نمیشود. استقبال اهالی این منطقه بیشتر از رمان به ویژه رمانهای حماسی، معمایی و کتابهای کودک است. علت این استقبال بافت جمعیتی جوان این منطقه است.
وی با بیان اینکه با سرای محله، شهرداری و مدارس ارتباط خوبی داریم، گفت: در این کتابفروشی تاکنون ۱۰ مراسم رونمایی کتاب برگزار شده است. همچنین، برگزاری مراسم داستان خوانی از دیگر برنامههای ماست که با استقبال خوبی از سوی کودکان و نوجوانان مواجه شده است. کتاب بیشترین سهم را در فروش ما دارد. زمانیکه مخاطبان با ترجمه یک اثر پرفروش از سوی چند مترجم رو به رو میشوند، خودشان مترجم واقعی و غیرواقعی را تشخیص میدهند. ما نیز بر اساس نیاز آنها کتابهایی را که از سوی مترجم اصلی ترجمه شده، عرضه میکنیم.
در بخش دیگر این برنامه هم مهدی عمرانلو مدیر انتشارات آوند دانش با بیان اینکه ما یک کتابفروشی صرف نیستیم، گفت: هدف اصلی از راهاندازی این کتابفروشی، داشتن یک رویکرد فرهنگی است. برگزاری جلسات شاهنامهخوانی در این کتابفروشی با استقبال خوب مخاطبان به ویژه مدارس و مهد کودکها روبهرو شده است.
وی افزود: انتشارات بینالمللی جانوایلی حدود دوهزار کتاب از مولفین ایرانی چاپ کرده است. این کتابها بیشتر در حوزه مهندسی و علوم پایه است و حوزه علوم انسانی کمتر در آنها دیده میشود.
این ناشر با اشاره به کتابهای صوتی گفت: در کتابفروشی آوند کتابهای صوتی هم عرضه میشود اما استقبال از این کتابها به علت روند کند آن و وجود فضای مجازی کم است.
محمدجعفر سعیدی مدیرعامل کتابفروشی آوند نیز در این دیدار گفت: یکی از مشکلات ما عدم اجازه برای راهاندازی کافه در کتابفروشی است. امیدواریم با همکاری شهرداری بتوانیم این کافه را راهاندازی و در کنار آن برنامههای فرهنگی متناسب با نیاز جوانان و نوجوانان و حتی قشر بزرگسالان در این مکان برگزار کنیم. مشکل دیگر ما بحث تبلیغات و اطلاعرسانی است که به دلیل عدم همکاری شهرداری منطقه، اجازه نصب بنرهای تبلیغاتی کتابفروشی در این منطقه را نداریم.
کتابفروشی آوند از بهمن ۱۳۹۶ با مساحت ۶۰۰ متر مربع شروع به کار کرده است. ۱۱ هزار ۲۰۰ عنوان کتاب در همه حوزه ها در این مجموعه پیش بینی شده است. انتشارات آوند دانش (نماینده انحصاری انتشارات وایلی در ایران) است و تاکنون ۲۵۰ عنوان کتاب از این ناشر را در ایران چاپ کرده است. این انتشارات تامین کننده اصلی منابع تخصصی دانشگاهها و مراکز علمی دانشگاهی است.
این کتابفروشی، در تهران، بلوار کاوه، خیابان روشنایی، خیابان بهرام شمالی، خیابان روشندان، شماره ۲۵ قرار دارد.
نظر شما