۸ اسفند ۱۳۹۷، ۲۰:۵۲

دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز کردستان:

۸۳۱ هزار دلار قاچاق در کردستان کشف شد

۸۳۱ هزار دلار قاچاق در کردستان کشف شد

سنندج - دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز کردستان گفت: در ۱۱ ماه امسال ۸۳۱ هزار دلار قاچاق در استان کردستان کشف و ضبط شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی خداویسی بعد از ظهر امروز چهارشنبه در کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان کردستان اظهار داشت: در این مدت میزان کشفیات مشروبات الکلی با  ۲۵۶ هزار و ۵۸۳ بطر در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۰ درصد رشد داشته است.

وی افزود: از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه یک ‌میلیون و ۲۹۴ هزار و ۶۰۰ قلم لوازم آرایشی قاچاق در استان کشف شده که نسبت به مدت مشابقه سال گذشته ۷۵ درصد کاهش نشان می دهد.

خداویسی میزان داروهای قاچاق کشف شده در ۱۱ ماه را چهار میلیون و ۱۰۴ هزار قلم بیان کرد و گفت: این میزان در مقایسه با سال گذشته ۴۰ درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: برنج با ۷۱۴ درصد، سوخت با ۳۴۵ درصد، پارچه با ۱۰۷ درصد و چای با ۸۹ درصد افزایش کشف قاچاق برخی از کالاهایی هستند که بیشترین کشفیات را داشته اند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان نیز در این نشست گفت: دستورالعمل جابجایی دام بومی سازی نشده و مشکلاتی در استان وجود دارد.

رضا اعظمی اظهار داشت: دستورالعمل هایی که با شرایط بومی استان سازگاری ندارند در جلسات کمیسیون قاچاق کالا مطرح شوند تا استثنائاتی به آن اضافه شود.

وی ادامه داد: در زمینه قاچاق دام هم انگشت اتهام به سوی استان کردستان گرفته می شود این در حالی است که صحت ندارد و تا زمانی که به اثبات نرسیده است نباید رسانه ای شود.

اعظمی همچنین با اشاره به اینکه استان های دیگر مانع خروج دام می شوند، گفت: به این دلیل در زمینه دام پرواری در استان کردستان با مشکلاتی مواجه شده ایم و اشتغال پایدار روستایی محقق نمی شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان با اشاره به اینکه در کردستان قاچاق دام از طریق خودرو انجام نمی شود گفت: تنها راه برای قاچاق دام از طریق چرا در مناطق مرزی است که به دلیل بارش برف این قاچاق هم دیده نمی شود.

سید نجیب حسینی با بیان اینکه کسانی که اقدام به جابجایی دام می کنند باید مجوز داشته باشند افزود: هدف ما برخورد با قاچاقچی است و هدف برخورد با قشر ضعیف جامعه نیست.

وی ادامه داد: ۱۱۹ پرونده قاچاق دام از سوی نیروی انتظامی به تعزیرات ارسال شد که شامل ۲ هزار و ۷۴۹ دام بود که ضبط و ذبح شد.

حسینی اظهار داشت: از طریق رسانه به گونه ای بیان می شود که بیشتر قاچاق دام از استان کردستان است اما این موضوع صحت ندارد.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان کردستان هم گفت: باید دامداران را توجیه کرد که از دامپزشکی مجوزهای لازم را گرفته و سپس اقدام به جابجایی دام کنند.

سرهنگ جمال سلمانی افزود: کمبود دام ارتباط مستقیمی با قاچاق دام دارد و این موضوع بر سفره مردم هم اثر می گذارد.

وی اظهار داشت: با توجه به حساسیت ها در مرز باشماق ۱۲ نفر از کسانی که اقدام به قاچاق بنزین از طریق اجبار خودروهای عبوری می کردند با دستور دادستان دستگیر و روانه زندان شدند.

وی ادامه داد: نیروی انتظامی هر روز به صورت گشت های منظم در مرز باشماق حضور دارد و با هرگونه قاچاق برخورد می کند.

کد خبر 4555021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha