پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۶:۰۰

وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛

تکالیف دانش آموزان از سنتی به مهارت محوری تغییر کرده است

تکالیف دانش آموزان از سنتی به مهارت محوری تغییر کرده است

قم - وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان مانند گذشته تکالیف سنتی ندارند و آموزش و پرورش در این زمینه با تغییر رویکرد نسبت به تکالیف مهارت محور اهتمام دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد بطحائی ظهر پنج شنبه در حاشیه دیدار با آیت‌الله نوری همدانی در جمع خبرنگاران به تکلیف شب دانش آموزان اشاره و اظهار کرد: آموزش و پرورش نسبت به این موضوع تغییر رویکرد داده و از تکالیف سنتی به سمت تکالیف مهارت محور حرکت می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه تکالیف مهارت محور به صورت جدی در آموزش و پرورش دنبال می‌شود، گفت: با این روش دانش آموزان در حین انجام تکالیف با مسائل خانه و خانواده و اجتماع انس بیشتری دارند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به این شیوه دانش آموزان خودشان می‌توانند به حل و تمرین مسائل مربوط به زندگی خود اهتمام داشته باشند، تصریح کرد: این شیوه‌ای است که دانش آموزان منفعل تربیت نمی‌شوند و از طرفی در کنار خانواده حضور پررنگ‌تری دارند.

پرداخت معوقات فرهنگیان

وی در بخش دیگری از سخنان خویش به معوقات فرهنگیان اشاره و ابراز کرد: فرهنگیان معوقاتی را تا حد حتی یک سال دارند که تلاش می‌کنیم با همکاری دولت و خزانه، در روزهای پایانی سال ۹۷ بخشی از این معوقات را به آنان پرداخت کنیم.

بطحائی همچنین به اسکان نوروزی فرهنگیان در مدارس اشاره و بیان کرد: امسال آموزش و پرورش مانند سال‌های پیشین در حد بضاعت خود با اختصاص اعتباراتی به استان‌ها برای تجهیز تعدادی از مدارس نسبت به فراهم کردن بسترهای اسکان فرهنگیان در مدارس اقدام کرده است.

وی با بیان اینکه پیش بینی می‌شود در نوروز سال ۹۸ مانند سال‌های پیشین حدود ۱۴ میلیون نفر شب اسکان در مدارس داشته باشیم، عنوان کرد: اسکان نوروزی فرهنگیان از ۲۷ اسفندماه شروع و تا پایان تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت.

به هیچ وجه سند ۲۰۳۰ در مدارس کشور اجرا نمی‌شود

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگاران مبنی بر اینکه گفته می‌شود به صورت مخفیانه سند ۲۰۳۰ در برخی مدارس کشور اجرا می‌شود، تأکید کرد: به هیچ وجه سند ۲۰۳۰ در مدارس کشور اجرا نمی‌شود و در همین راستا تیم متمرکزی تشکیل شده است که این تیم در صورت مشاهده هر موردی از اجرای این سند در مدارس، از اجرای آن جلوگیری کنند.

کد خبر 4561722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha