۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۳:۵۸

علی ضیا در گفتگو با مهر:

نارضایتی مدیران از برخی برنامه‌هایم طبیعی است/ اتفاقی که بزرگ شد

نارضایتی مدیران از برخی برنامه‌هایم طبیعی است/ اتفاقی که بزرگ شد

مجری برنامه «فرمول یک» بیان کرد که فکر نمی‌کرده ایده «انتخاب چهره مردمی» در این برنامه اینقدر بزرگ شود و مردم نسبت به آن واکنش دهند.

علی ضیا مجری برنامه تلویزیون «فرمول یک» در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ایده معرفی چهره مردمی در برنامه تحویل سال ۹۸ و دلیل این اقدام بیان کرد: ما در طول سال هم همین کار را به شکلی انجام دادیم و بیش از نیمی از این چهره‌ها که به رأی گذاشته شدند به برنامه «فرمول یک» آمده بودند. خدا را شکر برنامه‌ای ساخته‌ایم که در یک فضای اجتماعی و بدون نگاه به فضاهای سیاسی، توانستیم مخاطب جذب کرده و این عزیزان را هم معرفی کنیم.

وی ادامه داد: فکر نمی‌کردم این اتفاق یعنی انتخاب چهره مردمی در «فرمول یک» اینقدر بزرگ شود و می‌توان گفت اکنون بیشتر مردم این اتفاق را می‌شناسند و ما اکنون خیلی جلوتر از پیش‌بینی‌های خود نسبت به تعداد شرکت‌کنندگان در رأی‌گیری هستیم، برای سال آینده هم ایده‌هایی داریم تا بهتر بتوانیم همین رویکرد اجتماعی را دنبال کنیم.

مجری «فرمول یک» درباره اینکه چرا در برخی از قسمت‌های برنامه سوال از مهمانان به سمتی می‌رود که فضای گفتگو بیشتر متناسب با شبکه‌های مجاز، می‌شود گفت: این نگاه شماست، به نظرم باید فضا را به گونه‌ای باز کنیم که همه عزیزان با هر نگاه و سبک سلیقه‌ای بتوانند برنامه‌سازی کنند. خود ما تلاش داریم در کنار نشاطی که در برنامه وجود دارد و باید وجود داشته باشد و بر اساس آن سوال‌های سرگرم کننده‌ای مطرح می‌شود، بستر اصلی را از دست ندهیم. به نظرم هرکسی می‌تواند مدلی برای خود داشته باشد برخی می‌توانند به حاشیه نپردازند و به متن بپردازند همانطور که برخی می‌توانند کاملاً با رویکرد تفریحی برنامه‌سازی کنند؛ مهم این است که در نهایت مردم برنامه‌ها را ببینند.

وی همچنین درباره اینکه چرا در برنامه که رویکردی اجتماعی دارد کمتر از روانشناس و جامعه‌شناس بهره می‌گیرد تا گفتگوها به صورت کارشناسی پیش رود، عنوان کرد: هرکسی سلیقه‌ای دارد، ممکن است رویکرد یک برنامه‌ساز این باشد که اگر یک آسیب اجتماعی را طرح می‌کند از روانشناس هم کمک بگیرد اما ممکن است برنامه‌سازی بخواهد آسیب اجتماعی را مطرح کند که شخصی نسبت به آن قدم برداشته است. مدل‌های تفکری متفاوتی وجود دارد و ما نباید بخواهیم که همه شبیه به هم فکر کنیم. ممکن است برخی فکر کنند برنامه‌های کارشناس محور رویکرد درست‌تری دارند اما مدل برنامه ما این است که آسیب اجتماعی را مطرح می‌کنیم و کسی را دعوت می‌کنیم که ممکن است خودش هم ایجادکننده آن آسیب اجتماعی باشد و هم خودش برای رفع آن قدم برداشته است.

ضیا درباره اینکه در برنامه‌های تلویزیون بیشتر از ذائقه مردم پیروی می‌شود تا اینکه ذائقه‌سازی صورت بگیرد، عنوان کرد: من معتقد هستم خیلی وقت‌ها در برنامه‌ها برندسازی اتفاق افتاده است و افرادی را دعوت کرده‌ایم که زندگی آن فرد بعد از حضور در تلویزیون عوض شده است. برخی از برنامه‌ها از سوپراستارها استفاده می‌کنند و برخی هم رویکرد دیگری دارند و مثل ما از مردم عادی استفاده می‌کنند به نظرم در تلویزیون باید همه این مدل‌های برنامه‌سازی وجود داشته باشد.

وی در پایان درباره نظر مدیران نسبت به «فرمول یک» و اینکه چقدر در یک سال گذشته به خاطر حاشیه‌های برخی از برنامه‌هایش تذکر گرفته است، گفت: من یک برنامه‌ساز هستم و خیلی طبیعی است که برخی از برنامه‌هایم به گونه‌ای نباشد که رضایتمندی برخی از مدیران را به همراه داشته باشد، ولی من خود را جدا نمی‌بینم، ما یک تیم هستیم که به همراه مدیرانمان برنامه‌هایی را می‌سازیم که گاهی هم ممکن است خطاها و اشتباهاتی را داشته باشد.

کد خبر 4568278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha