به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد هرمزی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: سیل به تأسیسات آبرسانی ۳۸۰ روستای گلستان خسارت زد و تاکنون این خسارات ۳۲۱ میلیارد ریال برآورد شده است.
وی با بیان اینکه این ارزیابی خسارت، تنها برای روستاهای قابل دسترسی بوده است، در توضیح تخریب تاسیسات آبرسانی، گفت: درحال حاضر ۵۰.۴ کیلومتر خط انتقال، سه حلقه چاه، ۲۰ دهنه چشمه، ۷۴.۵ کیلومتر شبکه توزیع، ۱۴ هزار و ۸۷۰ انشعاب و ۵۶ دستگاه تأسیسات برقی آسیب دیده، ارزیابی شده است.
هرمزی ادامه داد: اجرای خط انتقال و شبکه توزیع موقت، تعمیر و تعویض تابلوهای برق، پمپ و تاسیسات الکترونیکی، شستشو و گندزدایی مخازن ذخیره و خطوط انتقال از جمله اقدامات شرکت آب و فاضلاب روستایی استان پس از وقوع سیل در روستاهای استان بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گلستان اضافه کرد: هنوز امکان برآورد خسارت تاسیسات آبرسانی برخی روستاهای استان به دلیل مسدود بودن جاده ها، میسر نشده است.
هرمزی افزود: در حال حاضر مشکل ۱۷ روستا از شهرستان های آق قلا، مینودشت و کلاله به دلیل تخریب راه، رانش زمین و نیز قطع برق و آب گرفتگی تأسیسات پابرجاست.
وی به آبرسانی سیار با رعایت الزامات کیفی تاکید کرد و گفت: تاکنون ۱۳۱ هزار بطری تهیه شده که ۶۷ هزار بطری توزیع و ۶۴ هزار بطری آماده تقسیم است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گلستان از فعالیت ۲۳ تانکر سیار در روستاهای فاقد آب خبر داد و اضافه کرد: از ابتدای وقوع سیل در استان ۲۸۵ سرویس تانکر سیار به روستاهای سیل زده با حجم ۴۰۰۰ مترمکعب آبرسانی شده است.
وی به ارائه آب شرب سالم و بهداشتی به روستائیان تاکید کرد و آن را رسالت این نهاد خواند و افزود: شرکت آبفار استان در راستای کنترل کیفیت آب شرب مناطق آسیب دیده با اعزام یک دستگاه آزمایشگاه سیار نسبت به پایش کیفی منابع تأمین و تأسیسات آبرسانی اقدام کرده است.
هرمزی در خاتمه یادآور شد: علاوه بر این، اکیپ های کنترل کیفیت با برپایی چادرهایی مشترک با شبکه بهداشت شهرستان های آسیب دیده برای رصد کیفیت آب توزیعی توسط تانکرهای سیار، برابر الزامات کیفی و بارنامه های بهداشتی در شهرستان ها مستقر هستند.
نظر شما