«بدریه حاج عبدلی»، داور سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان از کشور کویت و فارغ التحصیل رشته فلسفه پرورش موسیقایی از دانشگاهِ میامی آمریکا در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره انس با قرآن خود علی رغم عدم ارتباط با رشته تحصیلی اش، اظهار کرد: رابطه عمیقی میان موسیقی و قرآن کریم وجود دارد. قرآن کریم حجم و اوزان، آهنگ و اصوات و نیز درجاتی از موسیقی دارد و در آن نفس و صوت همگی مرتبط است، همه این موارد به طور مختص در قرآن هست؛ یعنی همان چیزهایی که من با تحصیل در رشته فلسفه پرورش موسیقایی آموختم.
وی درباره کیفیت راهیابی به هیئت داوران مسابقات بین المللی قرآن بانوان، گفت: من از طریق پیام رسان واتس آپ در گروههای خاص فعالان و قاریان قرآن عضو هستم، مدیر یکی از این گروهها دکتر «مهدی دغاغله»، از استادان و داوران برجسته بین المللی قرآن است که پس از آشنایی با سابقه فعالیت و تخصص ام، من را به ستاد مسابقات برای داوری رقابتها معرفی کرد.
این داور کویتی در پاسخ به این سوال که «آیا از سطح و کیفیت فعالیت قرآنی بانوان در جمهوری اسلامی ایران اطلاع داشتید؟»، بیان کرد: از طریق شبکههای فارسی زبان با مسابقات البته در بخش آقایان آشنا بودم و اصلاً تصور نمیکردم بانوان ایران چنین فرصتی برای فعالیت قرآنی دارند و توانمندیهای شأن در این سطح بالا است.
وی تاکید کرد: مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان نشان میدهد جمهوری اسلامی گامهای بلند و سریعی به سمت قرآن و توجه به آن برداشته و این در حالی است که ایرانیان به زبان عربی صحبت نکرده و به آن تسلط ندارند!
دکتر «بدریه حاج عبدلی» در مقایسه آزادی زنان در آمریکا با آزادیای که جمهوری اسلامی در پرتوی انس و آموزههای قرآن برای زنان ایجاد کرده است، تاکید کرد: این دو اصلاً قابل مقایسه نیستند؛ آنچه در آمریکا در مورد حقوق زنان وجود دارد حقوق دنیایی و محدود و خارج از چارچوب دین است و حتی با عرف دین آسمانی خودشان هم فاصله دارد. ما نمیتوانیم جمهوری اسلامی که حقوق کاملی به زنان اعطا میکند و اجازه تحصیل و تدریس به زنان را میدهد با جنس آزادی غربی مقایسه کنیم.
وی اضافه کرد: واقعاً خوشحالم که می بی نم این سطح از مسابقات قرآن در جمهوری اسلامی برای بانوان وجود دارد که در آن با مدیریت کامل و هماهنگ و همچنین روابط عمومی بالا برنامهها پیش میرود و این کار تشویقی و الگو برای کشورهای عربی است.
وی در پایان درباره آرزوی قرآنی خود به عنوان یک فعال قرآنی خاطرنشان کرد: امیدوارم و از خداوند میخواهم که هر بانوی مسلمان به سمت قرآن میل و حرکت کند چراکه آرزوی هر زنی مادری است و اگر مادران با قرآن مأنوس شوند، فرزندان شأن هم با نورانیت آن انس گرفته و اینچنین تهذیب نفس میشود و جامعه اسلامی متأثر از تربیت قرآنی میشود.
گفتنی است، سومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم بانوان از ۲۰ تا ۲۳ فروردین ماه با حضور نمایندگانی از ۲۶ کشور جهان در هتل هما برگزار میشود.
نظر شما