به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، عبدالهاشم حسن نیا با اشاره به آخرین وضعیت راهها و ابنیه فنی استان خوزستان اظهار داشت: روز گذشته (چهارشنبه) از تمامی محورهای استان خوزستان بازدید به عمل آمد و پس از شناسایی انسداد ۳۵ محور اصلی، فرعی و روستایی دستور اعزام ۵۰ دستگاه ماشینآلات راهداری از ۷ استان به خوزستان صادر شد.
وی شاخصترین محورهای مسدود استان را اندیمشک-اهواز و آبادان-اهواز عنوان کرد و گفت: مردم میتوانند به ترتیب از محورهای انیمشک-شوشتر-اهواز و خرمشهر، به عنوان مسیرهای جایگزین استفاده کنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بازدید روز گذشته از استان خوزستان یادآور شد: میزان ورودی آب در پایه برخی از پلها نسبت به روزهای قبل کاهش پیدا کرده است و پیشبینی شده در صورت ادامه روند کاهش سطح آب روی جادهها، عملیات راهداری و ترمیم راهها آغاز شود.
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای، با اشاره به وضعیت راههای روستایی استان خوزستان بیان داشت: بیشترین میزان خسارات وارده به روستاها مربوط به شمال استان خوزستان و مناطقی همچون شوش و شوشتر است.
۱۷ کیلومتر از محور اندیمشک-اهواز ۸۰ سانتیمتر زیرآب است
به گفته حسن نیا، ۱۵ تا ۱۷ کیلومتر از محور اندیمشک- اهواز تا ارتفاع ۸۰ سانتیمتر زیر آب رفته است و نیروهای راهداری مستقر در استان و منطقه منتظر فروکش کردن سطح آب برای شروع عملیات و اقدامات لازم هستند.
وی ماشینآلات راهداری مستقر در استان خوزستان را آماده خدمت رسانی به مردم و سایر دستگاهها توصیف کرد و گفت: در صورتی که مردم و دستگاههای امدادرسان در استان خوزستان به ماشین آلات راهداری برای حمل مصالح و سایر موارد نیاز داشته باشند میتوانند با هماهنگی در استان خوزستان از ماشینآلات راهداری بهرهمند شوند.
مسیر تردد مردم از پلدختر به معمولان ایجاد شد
معاون وزیر راه و شهرسازی که هم اکنون در منطقه پلدختر حضور دارد با اشاره به آخرین وضعیت راهها و ابنیه فنی استان لرستان نیز اظهار داشت: خوشبختانه مسیر ارتباطی از پلدختر به معمولان برای تردد مردم ایجاد شده است.
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای با بیان اینکه «یکی از مهیبترین و بی سابقه ترین خسارتهای وارده به راهها و ابینه فنی طی ۵۰ سال گذشته بر اثر سیل در لرستان رقم خورده است» تصریح کرد: تا این لحظه میزان برآورد خسارتهای وارده به راهها و ابنیه فنی استان لرستان به بیش از ۱,۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است که شامل تخریب کامل ۲۰ دستگاه پل بزرگ و تخریب ۱۰۰ درصدی یک کیلومتر از جاده معمولان به خرم آباد در حاشیه رودخانه کشکان میشود. همچنین جادههای خرمآباد، معمولان و پلدختر به شدت آسیب دیدهاند.
حسننیا با توجه به تخریب تعداد کثیری از راهها و ابنیهفنی استان لرستان بر اثر سیل اخیر و خسارتهای مالی وارده، بازسازی و ترمیم آنها را نیازمند اعتبار بالایی خواند و گفت: احداث و بازسازی تمامی راههای آسیب دیده بر اثر سیل اخیر نیازمند یک کار مهندسی و مطالعاتی با همکاری مشاوران در قالب کارگروهی تخصصی است و اقدام نسبت به تشکیل آن در دستور کار هفته آتی سازمان راهداری و حملونقل جادهای قرار دارد.
معرفی مسیرهای ارتباطی لرستان و خوزستان
معاون زیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: مردم شریف معمولان برای دسترسی به آزادراه خرم آباد-پل زال از دو مسیر آنتنی موجود از خرمآباد استفاده کنند و برای دسترسی به خوزستان از شهرستان پلدختر و کمربندی پلدختر تردد کنند و آنهایی که میخواهند به خوزستان بروند از پل دختر به کمربندی پلدختر، مسیر را تردد کنند.
وی با اشاره به بازدید شامگاه روز گذشته از راهها و ابنیه فنی استان ایلام نیز گفت: ۴ دستگاه پل بزرگ در ایلام دچار آببردگی شده بود که با همت و تلاش راهداران در استان راه ارتباطی جایگزین یکی از پلها برای تردد مردم برقرار شد و در حال نصب دو پل موقت دیگر هستند و تمهیدات و پیگیریهای لازم برای تأمین و ایجاد یک پل دیگر نیز در دست اقدام است.
نظر شما