سید مصطفی انوری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان این موضوع که دو نوع آموزش خودکفایی و آموزش خانواده در کمیته امداد فریدونشهر ارائه میشود اظهار داشت: آموزشهای خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) رایگان هستند و همه هزینههای ایاب و ذهاب و هزینه آموزش از طرف کمیته امداد پرداخت میشود.
وی افزود: این آموزشها در آموزشگاههای خصوصی و یا فنی و حرفه بر اساس تقاضای مددجویان انجام میشوند.
برگزاری جلسات آموزش خانواده در کمیته امداد
رئیس کمیته امداد فریدونشهر با بیان این مطلب که جلسات آموزش خانواده در کمیته امداد از طریق گروه مشاوره و گروه فرهنگی برگزار میشود ابراز داشت: این آموزشها در قالب آموزشهای فرهنگی که در مناسبتهای ملی و مذهبی برگزار میشود و در آموزشهای روان شناسی که به صورت چهره به چهره و گروهی ارائه میشود در کمیته امداد فریدونشهر و یا در روستاها برگزار میشوند.
وی اضافه کرد: ما سالانه ۴۰ جلسه از طرف گروه مشاوره و ۱۲ جلسه آموزشی از طرف گروه فرهنگی برگزار میکنیم.
ارائه مشاوره در کمیته امداد فریدونشهر
انوری با اشاره به این مطلب که در کمیته امداد ۶ مددکار خانم و آقا و یک مشاور خانم حضور دارند، اظهار داشت: هر کدام از این مددکارها بیش از ۶۰۰ پرونده در دست دارند و کار بررسی، سرکشی، تحقیق و بروز رسانی اطلاعات را بر عهده دارند.
وی گفت: کار مشاوره در کمیته امداد امام خمینی (ره) فریدونشهر انجام میشود و در صورت نیاز، افراد به کلینیکهای تخصصی ارجاع داده میشود.
افراد با هر مهارتی میتوانند تقاضای وام اشتغال کنند
رئیس کمیته امداد فریدونشهر با اشاره به اینکه در کمیته امداد دو نوع وام امدادی و تبصرهای به مددجویان درخواست کننده پرداخت میشود، تصریح کرد: افراد با هر مهارتی میتوانند تقاضای وام کنند و بعد از پرداخت وام و ایجاد شغل مورد نظر این طرحها از طریق ناظران مربوطه به مدت سه سال تحت نظر قرار میگیرند تا این طرحها به خوبی اجرایی شده و به نتیجه برسند.
وی تاکید کرد: ما به همه اعضای یک خانواده که دارای مهارت باشند به طور جداگانه وام پرداخت میکنیم.
نیازمندان کمیته امداد از نظر حقوقی حمایت میشوند
انوری با اشاره به اینکه بحث حقوقی نیازمندان هم در کمیته امداد پیگیری میشود، اظهار داشت: اگر ما نتوانیم مشکلات حقوقی نیازمندان را حل کنیم آنها را به واحد حقوقی که در دفتر استان مستقر هستند ارجاع میدهیم.
نظر شما