پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۱۷

در جاده یاسوج به شیراز؛

برخورد دو خودروی پژو دو کشته برجا گذاشت

برخورد دو خودروی پژو دو کشته برجا گذاشت

یاسوج- رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از برخورد یک دستگاه خودروی پژو پارس با یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ با دو کشته و سه زخمی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جلال پورانفرد با اشاره به جزئیات خبر، افزود: با گزارش برخورد دو خودرو در جاده یاسوج به شیراز طی ساعت ۲۲ و ۱۹ دقیقه شب گذشته به مرکز ۱۱۵، سه دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.

پورانفرد با اشاره به اعزام آمبولانس‌های تنگ سرخ، دشتروم و ۷۰۷ به محل ابراز داشت: اولین کد اعزامی ۵ دقیقه بعد به محل حادثه رسید.

وی افزود: دو نفر از افراد حادثه دیده به علت شدت جراحات در دم جان باخته و سه نفر دیگر به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج منتقل شدند.

کد خبر 4598000

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha