۶ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۱:۵۳

جانشین دبیر جامعه ایمانی مشعر:

ارتباط دو طرفه با بیش از ۱۰ هزار هیأت هویت‌بخش دنبال می‌شود

ارتباط دو طرفه با بیش از ۱۰ هزار هیأت هویت‌بخش دنبال می‌شود

رحیم آبفروش گفت: نزدیک به هزار هیأت محوری و برگزیده در سطح کشور شناسایی شده که نسبت به دیگر هیأت‌ها مرجعیت نسبی داشته و در سطح کشور الگوسازی را دنبال می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم آبفروش ظهر امروز در چهارمین نشست ملی جمعی از هیأت‌های شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی که در سالن جلسات بنیاد فرهنگی خاتم‌الاوصیا (ص) برگزار شد، با اشاره به شناسایی نزدیک به ۹۲ هزار هیأت مذهبی توسط سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: اکنون بیش از ۱۰ هزار هیأت هویت‌بخش در سطح کشور فعال هستند که با جامعه ایمانی مشعر ارتباط دوطرفه دارند.

وی اضافه کرد: نزدیک به هزار هیأت محوری و برگزیده در سطح کشور شناسایی شده که نسبت به دیگر هیأت‌ها مرجعیت نسبی داشته و در سطح کشور الگوسازی را دنبال می‌کنند و جریان‌سازی‌های جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با مشارکت این هیأت‌ها دنبال می‌شود.

جانشین دبیر جامعه ایمانی مشعر با بیان اینکه هیأت‌های شاخص باید تربیت‌محور باشند، تصریح کرد: حرکت در مسیر رسیدن به این هدف به‌عنوان یک موضوع اصلی در چارت‌ها و سازماندهی‌های انجام شده پیش‌بینی شده است.
وی از گردهمایی دبیران استانی مشعر و نمایندگان هیأت‌های شاخص در این نشست یاد کرد و گفت: به هر میزانی که این جمع را فعال‌تر و قوی‌تر کنیم می‌توانیم به نتایج بیشتری در تحقق اهداف انقلاب اسلامی برسیم.

آبفروش به تشکیل شورای راهبری جامعه ایمانی مشعر با حضور نمایندگان هیأت‌های شاخص اشاره کرد و افزود: روند کلی حرکت مشعر در این شورا طرح‌ریزی، نظارت، پایش و دنبال می‌شود و در حقیقت ۱۷ نفر به نمایندگی از هیأت‌های شاخص در سال طی ۶ نشست گردهم می‌آیند.

وی با تاکید بر اینکه محور کلان رابطه هیأت و جامعه طی سال‌های اخیر به صورت ویژه دنبال شده است، تصریح کرد: در جریان سیل به ویژه در پل‌دختر به خوبی ظرفیت خدمت‌رسانی هیأت‌ها به نمایش گذاشته شد هر چند جریان‌های مقابل نیز در این بحران بیکار نبودند.

آبفروش از هیأت‌های شاخص به‌عنوان موتور پیشران و محرک هیأت‌های مذهبی کشور نام برد و گفت: اکنون در مسیری درحال حرکت هستیم که بتوانیم تکلیف رابطه هیأت با عرصه‌های مختلف از جمله رسانه را مشخص کنیم.
وی بر لزوم ورود پایان‌نامه‌های دانشگاهی و حوزوی به موضوع‌های مرتبط با هیأت تاکید کرد و ادامه داد: هنوز برخی از دانشگاه‌ها اجازه نمی‌دهند واژه هیأت را در پایان‌نامه‌ها بکار بگیریم و از عنوان‌هایی همانند سازمان مردمی مسجدمحور استفاده می‌کنند.

جانشین دبیر جامعه ایمانی مشعر با بیان اینکه رسانه درحال حکومت بر شرایط اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است، تصریح کرد: رفع ضعف رسانه‌ای موجود به‌عنوان یک اولویت باید دنبال شود چراکه امروز ما به رسانه نیاز داریم هر چند باید بر آن سوار شویم نه اینکه ذیل آن خود را گم کنیم.

وی از فعالیت شبکه رسانه‌ای هیأت تی‌وی به منظور حمایت رسانه‌ای از فعالیت هیأت‌های شاخص یاد کرد و گفت: صفحه اختصاصی برای هیأت‌های شاخص در این شبکه رسانه‌ای درنظر گرفته شده و فراخوانی برای جمع‌آوری آثار ویدئویی و صوتی اعلام شده که برترین این آثار در آنتن رسانه ملی به نمایش گذاشته می‌شود.

آبفروش خاطرنشان کرد: در هفته جاری نیز فراخوان «سین هشتم» به منظور جمع‌آوری عکس‌ها و ویدئوهای مرتبط با فعالیت‌های هیأت‌های مذهبی در مناطق سیل‌زده اعلام می‌شود تا بتوانیم بانک جامعی از فعالیت هیأت‌ها داشته و به تولیدات رسانه‌ای مورد نظر برسیم.

وی از آمادگی دفتر شعر جامعه ایمانی مشعر برای تهیه کتاب اختصاصی شعر در هر استان خبر داد و گفت: سال گذشته این اقدام فرهنگی را در پنج استان دنبال کردیم و برای امسال پنج استان دیگر را در دستور کار قرار داده‌ایم اما امیدواریم تهیه کتاب شعر در همه استان‌های کشور دنبال شود.

آبفروش با اشاره به اینکه امسال شاهد برگزاری هشتمین دوره فراخوان‌های سوگواره عاشورایی عکس و پوستر خواهیم بود، تصریح کرد: در حوزه گرافیک محیطی به معیارهای مورد نظر نرسیده‌ایم که در این راستا کارهای تخصصی درحال انجام است.

وی از برگزاری اجلاس آموزشی رابطان جامعه ایمانی مشعر در تاریخ پنجم تا هفتم تیرماه یاد کرد و گفت: در ۳۰۰ شهرستان مختلف کشور رابطان جامعه ایمانی مشعر را تعیین کرده‌ایم که در این اجلاسیه گردهم خواهند آمد و امیدواریم بتوانیم از مدیران هیأت‌های شاخص نیز در این نشست میزبانی کنیم.

کد خبر 4600866

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha