پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۰۸

معاون گمرک تاکید کرد:

استفاده از سیستم «مدیریت ریسک» در گمرک

استفاده از سیستم «مدیریت ریسک» در گمرک

معاون گمرک گفت: «مدیریت ریسک» تخصیص بهینه منابع موجود برای اقدامات و فعالیت‌های گمرکی است و ما تصمیم داریم که این سیستم را به طور جامع اجرایی کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، علی بعیدی مفردنیا، معاون برنامه‌ریزی و امور بین‌الملل گمرک ایران در جلسه افتتاحیه کارگاه آموزشی ملی مدیریت ریسک، با اشاره به دلایل و الزامات حرکت گمرک به سمت عملیاتی کردن مدیریت ریسک، اظهار داشت: با توجه به افزایش حجم تجارت جهانی و پیچیدگی‌های آن، چاره‌ای جز بکارگیری مدیریت ریسک برای گمرکات باقی نمانده است و ما قصد داریم از این سیستم، به نحو شایسته در گمرک جمهوری اسلامی ایران استفاده کنیم.

وی با برشمردن دو وظیفه مهم گمرک یعنی کنترل ورود و خروج کالا و صیانت از سلامت جامعه در برابر تهدیدها و خطرات ناشی از گسترش تجارت غیرقانونی و همچنین ارائه تسهیلات و روان‌سازی در چرخه اقتصاد و زنجیره تأمین تجارت، افزود: برای انجام این دو وظیفه، راهکارهای زیادی وجود دارد که نمونه آن، بکارگیری سیستم‌های فعالان مجاز اقتصادی (AEO)، مدیریت یکپارچه مرزی، پنجره واحد تجارت در سطح ملی و بین‌المللی و حسابرسی پس از ترخیص به منظور ایجاد شفافیت و بهینه‌سازی قوانین است که همه این راهکارها، با مفهوم مدیریت ریسک معنا پیدا می‌کند.

معاون برنامه‌ریزی و امور بین‌الملل تصریح کرد: مدیریت ریسک در واقع تخصیص بهینه منابع موجود برای اقدامات و فعالیت‌های گمرکی است و ما تصمیم داریم که این سیستم را به طور جامع اجرایی کنیم.

بعیدی تأکید کرد: نکته مهم در بحث مدیریت ریسک، داشتن نگاه و نگرش فرهنگی است و امیدواریم مدیریت ریسک مانند یک چتر، تمام فعالیت‌های ما در گمرک جمهوری اسلامی ایران از جمله بهینه‌سازی فرآیندها و به‌کارگیری فناوری‌های مختلف را در بر گیرد.

کد خبر 4601436

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha