۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۵:۰۶

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازگانی بیرجند عنوان کرد:

صنعت گردشگری مصداق اقتصاد مقاومتی/ ضرورت توجه به بیابان " لوت"

صنعت گردشگری مصداق اقتصاد مقاومتی/ ضرورت توجه به بیابان " لوت"

بیرجند- رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازگانی، صنایع و معادن بیرجند با بیان اینکه صنعت گردشگری مصداق اقتصاد مقاومتی است، گفت: این صنعت می‌تواند اقتصاد ملی را در رهایی از اقتصاد نفتی یاری دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا مجیدی صبح چهارشنبه در اولین همایش بین‌المللی گردشگری بیابان لوت و فرصت‌های محلی و بین‌المللی خراسان جنوبی بیان کرد: صنعت گردشگری در پیش گرفتن الگوی مقاومت به ویژه در اقتصاد از ضرورت‌های تاریخی و عقلانی است.

وی با بیان اینکه صنعت گردشگری مصداق بارز اقتصاد مقاومتی است، افزود: این صنعت می‌تواند اقتصاد ملی را در رهایی از اقتصاد نفتی یاری رساند.

مجیدی اظهار کرد: همچنین صنعت گردشگری می‌تواند نه تنها بخشی از نیازهای ضروری را در کشور تأمین کند بلکه رونق تولید را در حوزه‌های گوناگون به ویژه صنایع دستی به همراه داشته باشد.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازگانی، صنایع و معادن بیرجند بیان کرد: در آستانه دهه پنجم انقلاب اسلامی و با نگاهی به سند راهبردی گام دوم، برای پیشرفت آرمان‌های طراز انقلاب، نیازمند رویکردی جامع نسبت به عرصه‌های مختلف هستیم.

وی صنعت گردشگری می‌تواند به عنوان صنعتی پیشران، فعال و به عنوان پیشانی صنایع دیگر عمل کند، گفت: این صنعت نه تنها در کوتاه مدت موجی از اشتغال پدید می‌آورد بلکه می‌تواند به جذب سرمایه‌گذار و تثبیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کمک کرده و مانع مهاجرت شود.

مجیدی بیان کرد: اتاق بازرگانی طی دو سال گذشته تلاش کرده تا با رویکردی علمی و جامع نگرانه صنعت گردشگری و صنایع وابسته در خراسان جنوبی جایگاه ویژه خود را پیدا کند.

وی همایش بین‌المللی گردشگری بیابان لوت را گامی نخست برای نکوداشت و پاسداشت ثبت ملی و جهانی مواریث فرهنگی و طبیعی دانست و گفت: همچنین این همایش حلقه‌ای از سلسله اقدامات لازم برای معرفی و شناساندن جاذبه‌های استان است.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازگانی، صنایع و معادن بیرجند بیان کرد: خراسان جنوبی به عنوان استان طلاهای چهارگانه زعفران، زرشک، عناب و انار ظرفیت قابل توجهی در تعریف بسته‌های متنوع گردشگری در فصل‌های مختلف سال دارد.

مجیدی بیان کرد: گردشگری به عنوان میراث پایه خراسان جنوبی نیازمند رویکرد علمی فراگیر و پایدار است تا این مواریث طبیعی، فرهنگی و زیست بوم جوامع محلی در کنار رونق بخشی به اقتصاد استان برای آینده هم بماند.

وی اظهار کرد: نکوداشت ثبت جهانی بیابان لوت و پاسداشت آن برای ماندن در فهرست میراث جهانی و بهره‌مندی از دستاوردهای این ثبت در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نیازمند تعریف رویکردی علمی، میان بخشی و میان رشته‌ای نسبت به مدیریت اثر است.

مجیدی با بیان اینکه بهره‌مندی جوامع محلی از مواهب ثبت جهانی بیابان لوت با فعال کردن صنعت گردشگری و صنایع وابسته از جمله انتظاراتی بوده که باید پاسخ داده شود، گفت: همچنین چهارچوب مناسب پاسخگویی به همه مطالبات از پاسداشت مواریث و رونق اقتصادی جوامع محلی مستلزم تعریف سیاست‌ها و برنامه‌های گردشگری پایدار و جامع است.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازگانی، صنایع و معادن بیرجند بیان کرد: بیابان لوت برای ماندن در فهرست جهانی و فعال شدن صنعت گردشگری نیازمند الگویی است که در تعامل بخش‌های دولتی و خصوصی محقق شود.

وی خواستار ایجاد دبیرخانه دائمی همایش گردشگری بیابان لوت در دانشگاه بیرجند شد و گفت: این همایش به صورت چرخشی در دانشگاه‌های مادر سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان جنوبی برگزار شود.

کد خبر 4605469

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha