به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی بعدازظهر چهارشنبه در دیدار با مدیرکل امور مالیاتی استان، افزود: پرداخت عادلانه مالیات بستر ساز رونق تولید و مشارکت است و باید سیاستها و برنامهها در راستای وصول مالیات بدون تبعیض مورد تاکید قرار بگیرد.
آیت الله ملک حسینی خاطرنشان کرد: افزایش درصد مالیات به صلاح شرایط اقتصادی جامعه و فعالان اقتصادی نیست و باید با در نظر گرفتن منابع جدید مالیاتی، کثرت جامعه هدف پرداخت کننده مالیات را شناسایی کرده و افزایش تعداد مالیات دهندگان را داشت.
نماینده ولی فقیه در استان بر توجه جدی به مقوله وصول مالیات عادلانه تاکید کرد و بیان داشت: هرچه میزان مالیاتها کمتر شود، اشتیاق و اعتماد بین مودیان افزایش خواهد یافت و این روند در ارتباط دو سویه با فعالان اقتصادی اعتماد آفرین است.
آیت الله ملک حسینی تحقق امنیت اقتصادی را لازمه رونق کار، تلاش و تولید دانست و عنوان کرد: نظارت بر کار مأموران مالیاتی، نحوه محاسبه مالیات و تلاش برای جلوگیری از فرار مالیاتی گام ارزندهای برای تحقق مالیات عادلانه است.
آیت الله ملک حسینی گفت: قانون ارزش افزوده نیازمند شفافیت سازی بیشتر بوده و رعایت این قانون در جامعه میتواند آثار و برکات اقتصادی خوبی را به دنبال داشته و در عین حال به ایجاد شرایط عادلانه برای تحقق توسعه متوازن مناطق کمک کند.
نماینده ولی فقیه در استان مساله رونق تولید را برای کشور حیاتی دانست و خاطرنشان کرد: باید تمامی تلاشها و برنامهها در راستای عملیاتی کردن این مطالبه مقام معظم رهبری اجرایی شود.
آیت الله ملک حسینی گفت: سیاستهای بانک مرکزی در اعطای تسهیلات بانکی برای رونق تولید نیازمند بازنگری است و تسهیلات پیش بینی شده برای رونق تولید باید مستقیم به کارخانجات و واحدهای تولیدی همراه با نظارت لازم پرداخت شود تا به اهداف لازم دست یافت.
آیت الله ملک حسینی تصریح کرد: باید به جای پرداخت اعتبار برای خرید لوازم خانگی به واحدهای تولیدی کمک کرد تا کالای ساخت داخل با کمیت و کیفیت مناسب تولید و به بازار عرصه شود، اما برخی وامها به سود تولید کالاهای خارجی بوده و به شرکتهای خارجی کمک میکند.
نماینده ولی فقیه در استان بر تسهیل در روند تهاتر مطالبات دولت و بدهی مالیاتی فعالان اقتصادی تاکید کرد و گفت: اجرای این قانون راهگشا بدون تبعیض، سریع و شفاف یک ضرورت است و در سال گذشته برخی فعالان اقتصادی نتوانستند از مزایای آن به خوبی استفاده کنند.
آیت الله ملک حسینی تهاتر بدهی مالیاتی فعالان اقتصادی به صورت عادلانه و بدون پیچ و خمهای اداری طولانی و دست و پاگیر برای مودیان را مورد تاکید قرارداد و گفت: برخی ایرادها بر این فرآیند، طولانی قانون تهاتر به صورت کلان کشوری است که گاهی برخی فعالان اقتصادی موفق به دریافت مطالبه و پرداخت بدهی مالیاتی خود نمیشوند و باید این مشکل از سوی مسئولان کشوری اصلاح شود.
نماینده ولی فقیه در استان به نقش قوانین درست در رسیدن به اهداف به ویژه در بخش مهم اقتصاد اشاره کرد و گفت: برخی قوانین نیازمند اصلاح است و بوی عفونت برخی قوانین ناکارآمد، غیرعادلانه و غیر شفاف آزاردهنده است.
وی با اشاره به ناعادلانه بودن برخی قوانین بانکی و اقتصادی، ابراز داشت: برخی از فعالان اقتصادی مطالبات بالایی دارند و هرگز سود و هزینه تأخیری برای جبران خسارت آنها از سوی دولت پرداخت نمیشود، اما دیون هر فعال اقتصادی مشمول جریمه و سود آن دریافت میشود که اینجا قانون ضعف دارد، عادلانه نیست و در عین حال نیازمند اصلاح است.
آیت الله ملک حسینی پرداخت مطالبات فعالان اقتصادی از اوراق خزانه را نیز نیازمند اصلاح دانست و ابراز داشت: این قانون به سود دلالان است و این در حالی است که میشود آن را به صورت مناسبتر و کم هزینه تر از سوی دولت مدیریت کرد.
نماینده ولی فقیه در استان از تلاش مجموعه مالیاتی در جهت تحقق اهداف این مجموعه در سال ۹۷ تقدیر کرد و گفت: هر دستگاهی که برای تحقق اهداف نظام تلاش میکند باید حمایت و در عین حال تقدیر شود.
نماینده ولی فقیه در استان مبارزه با فساد را گام ارزندهای برای صیانت از حقوق عمومی و حفظ حقوق بین المال دانست و تصریح کرد: در سایه نظارت دقیق و بررسی شفاف عملکردها فارغ از فضاسازیهای غیر مؤثر میتوان در این عرصه به توفیق دست یافت.
آیت الله ملک حسینی عمل به قانون و نظارت بر اجرای صحیح قانون و شناسایی نقاط ضعف قانون و تصویب قوانین کارآمد را از راهکارهای اساسی برای مبارزه با فساد اقتصادی دانست.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: انقلاب اسلامی دستاوردهای ارزندهای داشته است و در کشور ما منابع اقتصادی ارزشمندی در تمامی بخشها وجود دارد که در صورت مدیریت مناسب هرگونه تهدیدی و تحریمی علیه این سرزمین مقتدر بی اثر خواهد بود.
نظر شما